нед сеп 17, 2023 9:11 pmtorbalan написа:,,Нека Оди бос"нед сеп 17, 2023 8:43 pmLazarGanev написа: ...Е, как кой - председателя на местното ТКЗС, но при условие,
Стефане, кой получава 200лв месец?
...

нед сеп 17, 2023 9:11 pmtorbalan написа:,,Нека Оди бос"нед сеп 17, 2023 8:43 pmLazarGanev написа: ...Е, как кой - председателя на местното ТКЗС, но при условие,
Стефане, кой получава 200лв месец?
...
нед сеп 17, 2023 6:31 pmESPACE написа:Ха-ха, че какво, споредн теб, е "възпитание"?нед сеп 17, 2023 5:36 pmТрифон П.Трифонов написа: От друга страна, цитирам;В работата ми има доста млади хора и като възпитание нямам забележки, готини са, кефят ме. Ама хич не им се работи на повечето, знанията им никакви и все с телефоните в ръка. Поне да ги ползваха за нещо полезно, а то все клипчета разни.
-" Сегашните родители имат нужда от възпитание, наравно с първолаците".
Думи на началната учителка на дъщеря ми.![]()
нед сеп 17, 2023 7:58 pmkr1100 написа:Бабата беше дизел - 1.9 TDs, куче. Климатик имаше, но имаше проблем с управлението му и изпускаше ... след 200 лева за ремонт и дозареждане първата година (не изключваше по високо налягане и трябваше ръчно да го пускам и спирам, да не гръмне тапата) и връщане в първоначално положение на втората, реших че ми е по-изгодно да оперирам с прозорците. Другият проблем, който ми направи, беше да изгние ухото на минуса на платката за подгрева - спестих едни почти 300 лева като го побългарих. Пък ухото изгнило заради потекла химия от акумулатора преди време ..чет сеп 14, 2023 9:08 pmChefo77 написа: Аз що смених Темпрата - трака, пропушва при настъпване - обаче върви и се не чупи. За 6 години съм дал общо 1000 лева за ремонти и поддръжка (без първоначалното обслужване и двата комплекта нови гуми). Широка, ръбата - всичко събира. В един момент просто ми писна...Че какво и е на бабата / По тркане и пушене разбирам ,че е локомотив. Иначе какво ? е малко кофти,че носачите са цели / не е отделно шарнирен болт, а и страдат от втулки по ноасчите. Пт дуртост им се кспава сервото - мембраната пробива/ при 155 цата имаше 2 вида серво голямо и дебело и по тънко/.АБС а не е проблемен.За електриката е зле положението. Ако си с климатроник първата работа е тъмен дисплей / лоши спойки по светодидите лекува се.. Стартер , алтернатор бели кахъри . Лощо е , ако скоростната кутия е от типа на 155 .Къса се нит и става мазало.
нед сеп 17, 2023 7:33 pmESPACE написа:Това съм го чувал и друг път и всеки път звучи еднакво идиотски...нед сеп 17, 2023 7:26 pmЧираче написа: За мен не е нормално производителя на храната да получава примерно 200 лв за месец, а IT специалистите 5000.Голямата разлика е, че IT-то ще може да върши работата на оня с ниската заплата. Обратното е невъзможно.
нед сеп 17, 2023 11:00 pmChefo77 написа:Може би, ако не си буквален, няма да ти звучи идиотскинед сеп 17, 2023 7:33 pmESPACE написа:Това съм го чувал и друг път и всеки път звучи еднакво идиотски...нед сеп 17, 2023 7:26 pmЧираче написа: За мен не е нормално производителя на храната да получава примерно 200 лв за месец, а IT специалистите 5000.Голямата разлика е, че IT-то ще може да върши работата на оня с ниската заплата. Обратното е невъзможно.
нед сеп 17, 2023 11:09 pmn_a написа:Може би когато осъзнаеш, че от всяка професия има нужда, за да се движат нещата нормално, ще разбереш колко идиотски звучи такава сентенция.нед сеп 17, 2023 11:00 pmChefo77 написа:Може би, ако не си буквален, няма да ти звучи идиотскинед сеп 17, 2023 7:33 pmESPACE написа:Това съм го чувал и друг път и всеки път звучи еднакво идиотски...
Голямата разлика е, че IT-то ще може да върши работата на оня с ниската заплата. Обратното е невъзможно.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: