Всички имаме коли, нали ?
Чирачетата - специалист
пон юни 17, 2024 9:44 amКиррил написа:
Това означава ли, че всичко коли произведени преди 1 септември 2007 година няма да се продават и движат по пътищата? Ще стават само за моргите?
Та това са повече от половината коли в България .
MamaMy - майстор
Това са партенки с които се опитват да отвлекат вниманието на хората от нещо важно. Нещо става, а ние го пропускаме. "Честните и неподкупни" медии и журналисти удобно мълчат. Пускат поръчкови статии и се снишават по завоите.
Много ясно, че това няма как да стане. Та те не успяха да спрат двутактовите за 30 години...
kozl - майстор
Трабаните и варбурдзите забранени ли са :?
Помня преди години как западните държави забраниха двутактовите коли.
А соца си ги сакаше.
Даже имах френске каталог от лето некое си, с всички произвеждани леки коли. Имаше Волга, Москвич, Лада, Застава, Шкода ...., но не и двутактовите четириколки на ГДР. Мое би в некой каталог на мотоциклети са ги метнали :?

И още нещо забранено не означава премахнато :wink:

Аз още щех да си ползвам дъртото пежо от 1983-то лето ако имаше части за таквоз возило.
На практика возеше мноо по-комфортно от сегашното ми пежо.

Оно и друго се иска да не мое да продадаваш колата на части.

А подобни забрани осигуряват повече доходи за тези де могат да ги заобикалят. :roll:
fbr - майстор
вт окт 01, 2024 3:00 pmMamaMy написа:
Това са партенки с които се опитват да отвлекат вниманието на хората от нещо важно. Нещо става, а ние го пропускаме. "Честните и неподкупни" медии и журналисти удобно мълчат. Пускат поръчкови статии и се снишават по завоите.
+1 Жив свидетел съм, 1988-9, когато света се тресеше, по "Панорама" "великия" Гарелов, по подобие на сегашните мисирки, интервюираше тогавашните управляващи, и те ни къпеха с розови сънища: конгреси, петилетни планове, повишавания на жизнени равнища и т.н. като след няма и година всичко оттече в канала. Та и сега очаквам, тоя който плаща, да каже "До тук беше" и ПВУ-та, програми, мерки и т.н. да оттекат и всеки, каквото си е произвел, това ще яде.

Тема "Искат забрана на коли с екокатегория под евро 4" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: