пет сеп 13, 2024 6:45 pmНиколче написа: Проблем при преминаване на ГТПДобре де, разкажи малко повече!
Моля за съвети ?
Освен, че ще помогне и на аудиторията, която евентуално ще помогне, носи и облекчение на споделящият.
пет сеп 13, 2024 8:24 pmnork написа:Карбуратор се настройва с газанализатор и то ако е читав свигателя.пет сеп 13, 2024 6:45 pmНиколче написа: Проблем при преминаване на ГТПНамери си учебни материали ДВГ и по специално част Карбуратор
Моля за съвети ?
За 3 дена съм на последна част
понеделник мамстора, ако не се справи го мятам аз
пет сеп 13, 2024 9:50 pmivanovbg написа:Представи си, че го е чистил, преди да дойде да го анализираш!пет сеп 13, 2024 8:24 pmnork написа:Карбуратор се настройва с газанализатор и то ако е читав свигателя.пет сеп 13, 2024 6:45 pmНиколче написа: Проблем при преминаване на ГТПНамери си учебни материали ДВГ и по специално част Карбуратор
Моля за съвети ?
За 3 дена съм на последна част
понеделник мамстора, ако не се справи го мятам аз
пет сеп 13, 2024 10:10 pmНиколов Н. написа: Кой за каквото е учил. НЕ-училите дават тъпи, НЕизпълними съвети ,четейки от нета. От кухоглавец не става хирург .Да, бат кемал. Не карай пил!
пет сеп 13, 2024 8:52 amНиколов Н. написа: Не пиши пиян на компютъра и то след 00ч.. Ставаш съвсем за смях. Само чети, да научиш нещо от по образованите от тебе.Ти не трябва да пишеш поне след 22.00, да не кажа и доста по рано, но за да съм обективен, предвид часът на последният ти пост (не църковен пост)....
пет сеп 13, 2024 9:50 pmivanovbg написа: Карбуратор се настройва с газанализатор и то ако е читав свигателя.Сериозно? Сефте чувам такава магия
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: