• 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
Всички имаме коли, нали ?
chapara - майстор
Яко и съм фен😇👍✌️
ср яну 01, 2025 12:41 amgogo7777 написа:
... :lol:
Глей ся, продължавай да бършеш акумулатора и да не ти пука ..... :lol:
Съболезнования, Гога!
Темата си е актуална във всеки един момент.
https://www.google.com/search?q=%D0%BF% ... s-wiz-serp
Гогата ме цитира "целия", а там споделих какво съм правил и какво смятам да правя.
Панела и акумулаторите са монтирани на джипчето, превърнало се в кастенче. SJ413LWB

Хейт винаги е имало и ще има.
Ал_ - специалист
Ей, това мъжката любов е нещо вечно :-D

Докладвам последно, и спирам, че съвсем оспамих темата. Снощи сглобих колоната със запоената платка, днес закачих кабелите да тествам, мултицетът показа всичко в норма. Преди малко монтирах, паля - работи, направих няколко завоя - всичко ок, ще я покарам от време на време тия дни да видя как е.
Иванов, другата колона, без ключ и със заключен волан - нито мога да сваля нанизаната конзола от пръта, нито да сменя заключващия механизъм само, още по-малко да я тествам дали работи. Правата отвертка и чука ще развалят правото на връщане, посещение при ключар е допълнителни средства и време. Вдигнах един скандал, да видим какво ще измислят като вариант.
hidrazin - майстор
Ха, радвам се че се е получило че малко беше на кантар.
:partyman:
zz_stefanov - майстор
вт дек 31, 2024 2:42 pmivanovbg написа:
вт дек 31, 2024 2:38 pmzz_stefanov написа:
Кое точно ще ми обясниш?
Че няма точно такава 'жива данна' ли?
Ти даже и не знаеш какво е това. По добре да не знаеш. То във варна само Келеша можеше да прави коли, бог да го прости.

От другия форум @edemy2001 дойде чак до София да му оправя колата. Можеш да го попиташ.

За читав майстор трябва да ходите до Добрич. :-D
Живите данни са стойностите на сензорите или величини изчислени на базата на стойностите на сензорите на автомобила (пр. CO) и отразяват моментното състояние на колата.

ivanovbg, още чакам да ми посочиш 'живата данна' която щеше да посочи, че моторчето не асистира на волана във въпросната колона.
ivanovbg - майстор
Еми ти си първата жива данна :-D Кат почнеш да се увиваш като глист на волана е ясно че моторчето не ти асистира, нали? Мисли юалко поне!
hidrazin - майстор
ср яну 01, 2025 8:10 pmzz_stefanov написа:
ivanovbg, още чакам да ми посочиш 'живата данна' която щеше да посочи, че моторчето не асистира на волана във въпросната колона.
Ще ти се изчака чакалото.
Особено с тези повърхностни и елементарни диагностики дето използват.
То за много няма и друг вариант де.
Гледам масово "майсторите" са си качили нещо на тАлАфона дето трие греши и вижда няма и 1/3 от това дето трябва вижда...
Та и там така.
:partyman:
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18

Тема "Акумулаторът!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: