Здравейте, от известно време наблюдавам колите от Америка/Канада и обмислям да си внеса кола от там. Имам определена марка и модел, която съм си харесал и ги наблюдавам поне от месец. Задължително за мен е колата да е с пълен карфакс и да не е удряна или ако е да е нещо много минимално, смяна и пребоядисване на някой малък детайл. Повечето коли, които не са удряни ми прави впечатление, че са в диапазона 130к-150к километра за 4-5г възраст, което ми се струва нормално и може би наистина не лъжат с километрите там. Сумата, която съм решил да заделя за нея не е малко за кола само на снимки и тук вече идват притесненията. Не знам, с коя фирма да работа в София. Прочетох доста мнения за wincars, но главно намерих за тях мнения само в google maps. Има както добри така и лоши, но те имат и много агресивна маркетинг кампания, с което успяха някак си да ме грабнат. Имам приятел поръчал от тях и за момента е доволен. Чувам много добри отзиви и за мост ауто.
Ще съм много благодарен, ако имате опит или може да споделите, от коя компания сте доволни и евентуално да работя с тях. Също така бих се радвал ако може да кажете ако вие сте имали някакви проблеми при внасянето на коли от там.
Ще съм много благодарен, ако имате опит или може да споделите, от коя компания сте доволни и евентуално да работя с тях. Също така бих се радвал ако може да кажете ако вие сте имали някакви проблеми при внасянето на коли от там.