Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
RinoReins - напреднал
нед сеп 22, 2024 2:28 pmMamaMy написа:
По принцип излаза за стандартна батерия е такъв:
http://dklux.com/image/cache/catalog/pp ... x2000w.jpg

Този "майстор" да го обесиш за топките му е малко. :axe:
Еми какво да ти кажа...то най-добре сам да си го направиш.. Имам напредък:

Изображение
MamaMy - майстор
Доста кардинално действие, но пък се видя, че е пропусната и изолацията върху тръбите. Това не е толкова фатално, но е силно желателно. Аз специално имам на всякъде. Предпочитам да не чакам и да точа половин час за чаша студена вода. Зимата пък с топлата е подобно. Иначе спецовете твърдят, че изолацията има и друга функция. Служи да осигури температурното удължаване на тръбите. Не знам колко е вярно, но щом го твърдят значи има нещо.
jekasus - майстор
нед сеп 22, 2024 8:07 pmMamaMy написа:
Доста кардинално действие, но пък се видя, че
Лесно, картон, някакви дюбели, други глупости...
Моя съве за ТС , фиксирай със лепило за плочки изводи( смесителя да е монтиран) да не ползва гк , само шпакловка със мрежа върху итонга, и удължители вероятно няма да се използваг
RinoReins - напреднал
нед сеп 22, 2024 8:22 pmjekasus написа:
нед сеп 22, 2024 8:07 pmMamaMy написа:
Доста кардинално действие, но пък се видя, че
Лесно, картон, някакви дюбели, други глупости...
Моя съве за ТС , фиксирай със лепило за плочки изводи( смесителя да е монтиран) да не ползва гк , само шпакловка със мрежа върху итонга, и удължители вероятно няма да се използваг
Извинявай, но какво означават ТС и ГК, благодаря. ТС може би ще рече топло и студено.
@MamaMy, има ли много смисъл да се изолира само тръбата, като е изведена, ще има ли смисъл, ако нататък по трасето не е.
MamaMy - майстор
jekasus, забравяш, че единия извод е със сцепена втулка. Така или иначе ще се реже, по-добре да монтира каквото и както трябва. Няма смисъл да се изолира вече. Замазвай само изводите и затваряй. Каквото такова.
RinoReins - напреднал
нед сеп 22, 2024 8:35 pmMamaMy написа:
jekasus, забравяш, че единия извод е със сцепена втулка. Така или иначе ще се реже, по-добре да монтира каквото и както трябва.
Аз вече взеха всичко каквото ми трябва с идеята да монтирам всичко, ще режа и ще сложа специално за батерията тръба, където ми показа.
jekasus - майстор
ТС - това английско определение на автора на темата, ГК - гипскартон, не ти трябва точно там.
jekasus - майстор
нед сеп 22, 2024 8:35 pmMamaMy написа:
jekasus, забравяш, че единия извод е със сцепена втулка. Така или иначе ще се реже, по-добре да монтира каквото и както трябва. Няма смисъл да се изолира вече. Замазвай само изводите и затваряй. Каквото такова.
Там стена със плочки отлепена, нови тръби, казах как да направят правилно.
RinoReins - напреднал
нед сеп 22, 2024 8:40 pmjekasus написа:
ТС - това английско определение на автора на темата, ГК - гипскартон, не ти трябва точно там.
Обаче навсякъде другаде има гипсокартон, даже и къде съм махнал плочките също имаме гипсо, за мой късмет точно това място е с отделен гипсокартон, така че просто трябва да сложа нов.

Тема "Проблем с тръба в баня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: