Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
mitace - напреднал
dpp написа:
КОлега, остави тоя чук и взимай един къртач под наем. Баня + тоалетна плочки и мазилка / отлепена/ за един предиобед ги свалих около 7 м2 обща площ.
..Тия дни ще полагам полипропилена и смятам да викам майсторите за измазване..Между другото освен изпитания стар вариант на мазилка / варо-циментова/ има ли някаква съвременна или евентуално подобна на тази с машина която се нанася ? Смисъл по -бързо съхнеща и твърда/ здрава, подходяща за баня?
..По въпроса с хидроизолацията искам и аз да попитам. Значи в момента отдолу е мозайка която е с денивилация около 10см надолу спрямо коридора. Ще се слагат рогови сифони и ще се вдигне нивото около 7-8см с фибран и отгоре замазка около 4-5 см за оправяне на наклоните... Чудя се с каква хидроизолация да действам. Стария метод с черна лепена хартия изглежда кофти. Новите хидроизолации дето се ползват за басейни са доста скъпи но пък до колкото знам само се маже и край..Ако може някой да насочи за вид/марка и цена на квадрат..
така и направих,взех един евтин къртач за 130лв и бутнах всичко ама бая зор видях, че майсторите когато са я правили преди 35г на вместо мазилка с вар и цимент са праскали направо цимент и тук таме вар все едно къртих бетон
Последна промяна от mitace на пет апр 01, 2011 2:27 pm, променено общо 1 път.
mitace - напреднал
Стази пуста вана съм пред голяма дилема,как да я направим:да и изградим с итонг леглото или да ползвам крачетата и декоративния панел от пред, да са невиди и банята запали ми се главата
chapara - майстор
mitace написа:
Стази пуста вана съм пред голяма дилема,как да я направим:да и изградим с итонг леглото или да ползвам крачетата и декоративния панел от пред, да са невиди и банята запали ми се главата

Та каква е ваната ,която избра? :?
mitace - напреднал
chapara написа:
mitace написа:

Та каква е ваната ,която избра? :?
Ами спрях се на акрилна защото и да се надраска няма да ръждяса но другата олюпили се край ръждясва и се пробива а много шумни като се пусне водата
chapara - майстор
Дай една снимка на тъз ванъ накрая ,ти кажеме кво ша правиш :wink:
mitace - напреднал
Ще снимам банята и ще видя дали ще мога да кача снимката,а ваната още не съм я купил но става въпрос за най обикновена вана акрилна 130/70см с крачета ето линк на ваната http://www.siko.bg/product/5084.html
chapara - майстор
mitace написа:
Ще снимам банята и ще видя дали ще мога да кача снимката,а ваната още не съм я купил но става въпрос за най обикновена вана акрилна 130/70см с крачета ето линк на ваната http://www.siko.bg/product/5084.html
Ми кви итонги,правиш си банята от а-я,после се монтира ваната и финал :wink:
mitace - напреднал
chapara написа:
mitace написа:
Ми кви итонги,правиш си банята от а-я,после се монтира ваната и финал :wink:
ами от влагите и мокрежите под нея няма ли да мухлясва и замирише, но пък като се замисля ако си е отделна мебел през определен период от време като се захаби може да се смени и да не се разбиват плочки и т.н
chapara - майстор
Именно за това става дума ,акрила е мебел,монтира се на готова баня,та може като ти омръзне и да я разкараш.Просто това не е вана за вграждане,сега вервам ми разбра предходните въпроси :roll:
mitace - напреднал
chapara написа:
Именно за това става дума ,акрила е мебел,монтира се на готова баня,та може като ти омръзне и да я разкараш.Просто това не е вана за вграждане,сега вервам ми разбра предходните въпроси :roll:
Благодаря,това и ще направим

Тема "стени на баня по кой начин" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: