Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
a_atanasov - специалист
Колега, разгледах сайта на производителя.
Преди две години бях в Пирот при родата. Там на всички чешми имат едни патрони, които са безконечни. Казват им на сръбски "славине", има ги и на сайта. Купих си две за кухнята, имаше ги във всяка железария. На следващата година ги имаше и тук при нас навсякъде. Т.е. или ги внася някой, или са ги изкопирали. Та не може да не внасят и този душ.
Апропо, чакам да се обади баджанака и ще го попитам за тези душове и дали не би изпратил един-два. При положителен резултат ще пиша в темата.
uBoTo - помощник
a_atanasov, благодаря за отговора. Преди години (7-8 или повече) във Варна на едно изложение "ТРИТЕ КЛЮЧА" или нещо такова за техника и всякакви неща за дома, бях гледал на единия щанд целия асортимент на фирмата (или нещо копирано) - безконечните патрони, проточните бойлери, душовете. Тъй като беше преди много години, а тогава не ме интересуваха тези неща, не съм запомнил фирмата. Затова се допитвам до повече хора, за да обменим информация. Търсих в интернет, но не можах да открия нищо за България - нито тази марка, нито копирани същите продукти. Ако някой се сети докато обикаля и види нещо от асортимента на този производител, нека да пита за вносител или фирма, която ги прави. Официалния отговор от сръбската фирма е, че нямат представители (официални) в ЕС. Може да има реплики, незнам, не съм виждал. Благодаря за помощта!
kirofabv - специалист
uBoTo написа:
Ще видя как ще се разбера със сърбите, че кореспонденцията ми с тях е доста трудна.
Има неофициална приета практика за таквиа случай.
Пишеш им мейла на английски, превеждаш го с гугъл транслейт-а и слагаш преведения текст също, като пишеш, че превода е автоматичен.
Късмет ;)
uBoTo - помощник
kirofabv, директно на английски комуникираме, но като ги питах за цената на продукта, за доставка и къде имат магазини, само за доставката ми отговориха... Няма пълна кореспонденция, а частична от тяхна страна.
torbalan - Дървен философ
хаха
пиши на български ве :)
те ще ти отговарят на сръПски....
kotyo - специалист
Безконечни патрони има навсякъде. Душчетата излизат скъпо и затова ги няма.
Изрових от шкафа ето това( 3 дена го търсих де), ползвал съм го два пъти. Вкъщи нещо не го одобриха. Ако си навит за 5 кинта плюс куриерските е твое. Еконта ми е на 100м, мога да ти го пратя и днес.

Прикачен файл

21112011036-001.jpg
uBoTo - помощник
Хиляди благодарности на коелгата kotyo! Вчера ми прати душа, днес го получих и монтирах - просто идеално :)

П.П.: Ако някой все пак има информация откъде и как може да се купят такива душове - нека да сподели какво е намерил и видял :)
velsi - Почетен майстор
Би ли обяснил какво им е особеното на тези душове, че толкова го предпочиташ? Да вземем пък да произведем малко. :-D :?
uBoTo - помощник
Особеното е конструкцията. Душа е много икономичен (пести вода) и водата излиза на капки (нещо като водоструйките по автомивките). Вътре в самия душ има едно гумено топче (или поне с такава обвивка) и ялата работа идва от въздуха, който влиза през изхода на душа и водата, която влиза в него - преминава през това топче и излиза под налягане и на ситни капки. Преди колегата да ми прати душа бях принуден да ползвам стар душ (най-обикновен, от който водата излиза на струя - 20-30 отвора в главата на душа) и значително по-обилно се облива човек с него, но 50 литров бойлер заминава за отрицателно време. С душа, който търсех, мога да стоя в банята 20 минути без проблем :supz: Освен това този душ прави и приятен масаж. Варианта за производство и на мене ми мина през главата, но ще видим дали един добър приятел ще приеме идеята. Въпроса е и как ще допадне на хората, но на мене лично от 6-7 години ми върши идеална работа.

Тема "Търся един душ, но не мога да го намеря никъде :(" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: