Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
skulboy - специалист
Здравейте! Отдавна имам проблем с казанчето като преди проблема беше, че се пълнеше доста бавно, но свикнах. Преди 2-3 дни ми направи впечатление, че пускаше половината от капацитета на казанчето и днес изобщо спря да пълни казанчето. Както виждате на снимката съм махнал някакво уплътнение и вода няма, единствено някакви капки. Приложил съм снимки, за да ви стане по-ясно. От какво може да е проблема и как да го оправя?
Снимки: http://www.album.bg/gotenpich/?upload_done=7
Andri01 - майстор
Веригата и педалите са от друг модел казанче :?
skulboy - специалист
Andri01 написа:
Веригата и педалите са от друг модел казанче :?
Албума ми е общ и моля без излишни мнения.
nikolovvd - майстор
Видимо има доста варовик.
Моето казанче е същото, но след 1 година и 4 месеца започна да прави проблеми.
Този уикенд мисля да го разглобя и да го прегледам.
iliya_i - майстор
Развий меката връзка и виж дали от нея излиза вода. Там на входа на механизма за пълнене има решетка която се затлачва с мръсотия от водопровода. Трябва да се изчисти.
skulboy - специалист
iliya_i написа:
Развий меката връзка и виж дали от нея излиза вода. Там на входа на механизма за пълнене има решетка която се затлачва с мръсотия от водопровода. Трябва да се изчисти.
Утре ще спра водата и ще я развъртя. Благодаря за насоката!
Andri01 - майстор
Албума ми е общ и моля без излишни мнения.[/quote]
Извинявай ,докачлив си! А иначе-вътре уплътнителната гумичка на стержена ако е мръднала ,прави подобен номер.
skulboy - специалист
Току-що извадих механизма, почистих, не намерих буквално решетка на входа, но имаше някакви малки стърчащи пластинки, около които имаше наслагвания от какво ли не. Почистих ги и се е бомба. Благодаря на отзовалите се :partyman:
ПП. Вече ще мога като бял човек да пусна една вода :-D
iliya_i - майстор
skulboy написа:
Вече ще мога като бял човек да пусна една вода :-D
:toimonster:

Тема "Проблем с казанчето на тоалетната" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: