• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Делян - специалист
Е не вярвам тея пампайци чак такава простотия да са сътворили... По-добре провери нещо да не запушва - например да са завряли инструкцията за монтажа в отвора за изтичането :?
@solo5, и моето казанче е на Фаянс, но съм доволен от миенето. Дори и на трите литра е фурия, макар че и на мен ми се струва, че изпуска повече от 3 литра. Но не ми се занимава да го отварям пак и да меря... Това да е проблема.
Niki72 - специалист
BAlexandrov написа:
Ами ако е 100 лв значи е Китайски
http://www.colorcity.bg/catalog/product/86.html

На китайските работи винаги се появява проблем, където не очакваш! Другото е че след като го купиш трябва да го ремонтираш и тогава да го ползваш. Мъдрост от личен опит :lol:
Толкова ли са зле отвътре? На снимката е добре. Къде се продават? А тези с марка Синхро в Практикер пак на тази цена и те ли са кофти? Трябва да купувам 2бр. и ако да не са китайски кои са следващите по цена?
PPP - специалист
BAlexandrov написа:
А не е еднакво, а прекалено слабо е на малката степен, не знам колко литра е... Ей такава е моята - Видима Корона
Изображение
И моята е същата. Струята е слаба. Само да се нанеса в жилището и ще викам сервиза. Баси боклуците! :sad:
cvetan83 - специалист
Niki72 написа:
BAlexandrov написа:
Най добър вариант за момента като цена/качество е Idol на KOLO грозен като всички ниско бюджетни продукти, но поне всичко е направено както трябва добър порцелан, надеждна арматура и цена около 147.00 лв

Изображение
  • 1
  • 2

Тема "Проблем с тоалетен моноблок" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: