• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
LazarGanev - "Велик майстор"
Ей ТОВА са безконечните, аз съм най-доволен от тях:
root666 - специалист
Аз въобще не виждам да има някакви уплътнения, че да ги напасвам, като го разглобих само керамични частици изпаднаха...
nikolson - майстор
Записвам се, защото аз съм имал проблеми баш с безконечните (точно тия, които е посочил ЛГ,), а с керамичните се справям. Явно аз съм нещо опак. :?
LazarGanev - "Велик майстор"
Безконечните имат гайка за настройване - първо натягаш докато уплътнението легне плътно на леглото на батерията и при отваряне и затваряне на крана гумата не се отделя от леглото. Ако по леглото има язви трябва да мине с райбер. Забравяш за гумички и течове. При майка ми съм сложил такива преди повече от 20г и нищо не съм пипал
Последна промяна от LazarGanev на нед авг 23, 2015 11:17 pm, променено общо 1 път.
lov - майстор
Ами тези от снимката които си качил това какво е на едната е черна гума а на другата сива силиконова.Нещо си противоречиш вече на втори път. Някъде са ти изпаднали. Погледни да не са в батерията останали като си ги свалял.
А си слагах такива безконечни и не можах да свикна с тях. Не е ли да усетя кога свършва хода ми е терсене. Иначе кога сложих първите керамики в къщи голям зор с домочадието и особено родителското тяло да ги отуча че не се затягат. :lol:
root666 - специалист
не са безконечни, уточнихме се, керамични са, просто явно идват няколко милиметра по къси, и дори да затвориш водата не спира...
lov - майстор
root666 написа:
Аз въобще не виждам да има някакви уплътнения, че да ги напасвам, като го разглобих само керамични частици изпаднаха...

А сега ми обясни пък е те това и после защо намесваш безконечните. Колегите ползват темата или не схващаш за кого са обясненията.
Като няма уплътненията или са къси кво да запре водата. С магии и шаманстване не става тая работа. Няма глупава вода има глупави майстори. Като не схващаш и от картинки повикай си майстор плати си и толкова.
  • 1
  • 2

Тема "Патрон за батерия" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: