Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
chapara - майстор
Ми като ще проверяваш,провери както казах централната връщаща,ако тя е топла значи помпата, ако работи ,върти през другите или поне през един от другите.Всеки един щранг си има собствено съпротивление.Този с най голямо такова е винаги зле,за да не е то той се пуска с по голям цолаж(въпрос на проект).Не всеки който е хванал поялника е Вик спецялист.Провери в мазетата връщащата на всички щрангове кои са топли и ще го обсъждаме.Пробвай ако затвориш останалите,какво ще се получи?
Дано някой комшия да не е нахитрял да е затвирил циркулацията при себе си(па може и от незнание).
svetliopi44 - Чирак...
Благодаря за съветите ...утре ще докладвам за положението ... :2thumbs:
branko_d - специалист
След като извиках още един път техник и той ми каза,че трябва да си разбия банята за да сложа обезвъздушител понеже му е неудобно там да работи ми писна и в момент на яд отидох и си купих един бойлер Дипломат
Вчера го монтирахме, но ми се появи един друг проблем. Той се състой в това,че от вентила който е монтиран на студения кран капе вода след като загрее,ако съм го нагласил да подържа по високи градуси,капе по интензивно/капка на 1 мин та дори и по бързо/. Знам,че е нормално да изтича вода от отвора на вентила /поне в инструкцията така пише/ заради покачването на налягането.
Въпроса,че ме притеснява колко много е и как се повишва като дигна температурата.
Нормално ли е или нещо не е наред?
chapara - майстор
branko_d написа:
След като извиках още един път техник и той ми каза,че трябва да си разбия банята за да сложа обезвъздушител понеже му е неудобно там да работи ми писна и в момент на яд отидох и си купих един бойлер Дипломат
Вчера го монтирахме, но ми се появи един друг проблем. Той се състой в това,че от вентила който е монтиран на студения кран капе вода след като загрее,ако съм го нагласил да подържа по високи градуси,капе по интензивно/капка на 1 мин та дори и по бързо/. Знам,че е нормално да изтича вода от отвора на вентила /поне в инструкцията така пише/ заради покачването на налягането.
Въпроса,че ме притеснява колко много е и как се повишва като дигна температурата.
Нормално ли е или нещо не е наред?
С този вид предпазен клапан е така и вечно мокра банята.Има вентили ,които връщат водата към студената и не капят.

Тема "Избор на бойлер" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: