Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Jade - помощник
Да, простете за избухването. Просто ми идва в повече вече.
Правихме ремонт на целия апартамент, времето беше късо и трябваше да мисля едновременно за куп неща. Сега вече лъсват проблемите и наистина е много неприятно.
Благодаря за успокоителните думи, както и за препоръката на материала.
Ще пиша дали е имало ефект.
jekasus - майстор
С каквото и да мажеш пак ще имаш проблем в душ-кабината, по-точно където е силикона на коритото. Избери си някакви плочки близки по цвят до мазилката и ги залепете (или някой друг) в душ-кабина и един ред около ваната.
Не виждам колко е голяма кабината , ако 90см на 90см, това е около 3 м2+ ваната.
Често си гледам американските предавания за ремонти, те така правят - плочки или камък в душа и покрай ваната. Останалото е тапети или боя (говоря за стени).
Здравейте,
Занимавам се от декоративни мазилки от 1990 г. и за съжаление ще ви кажа, че всичко което ще направите , ще бъде с временен ефект.Аз продавам и полагам продукти на Оикос, но никога не ги предлагам за баня, където ще се облива с вода. Можете да импрегнирате мазилката и така само временно ще отложите по- сериозен ремонт.В магазина от който сте я купили ще ви предложат подходящ импрегнант.Смятам , че е трябвало да наемете майстор от фирмата, която ви е предложила материала, за да имате гаранция и да си понесе негативите при проблем.

Тема "Венецианска мазилка в банята" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: