Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Илиян Илиев™ - майстор
Ми нека кажа и аз какво съм виждал в новото строителство(италианското), щом е такъв въпроса, а и само това се вижда, други варианти не съм виждал.

Значи стъпалото е около 10-15 сантиметра и не е при влизане в банята, а след влизане. Демек там където е хода не вратата и малко повече си е на нивото на апартамента и площадката, а останалото е по-високо.

Това задигнатото се запълва със строитрлни отпадъци, като парчета тухли и паднала по земята мазилка и после си се прави замазка, а после се редят плочките.

Няма да споменавам, че в итал строителството е непозната употребата на сифони за баните за да няма въпроси като - Ма как? - Ма защо? и т.н.

п.п. Много има да учиме от тях и разни други, но е по-добре да си мълча за да не ме почнат като неразбиращ. :wink:
svetliopi44 - Чирак...
Така е Илиане ....в Монфалконе където ходих по-редовно целият хотел беше за ремонт... щото банята равна без сифон и вана ...ма ние не седим у ваната ми си се къпем ...а то плиска пък параван няма ... мен лично не ме кефи това ... пък и масовите им плочки са една селяния не е за говорне вафличка 5мм шаренка като едно време у нас ...тва от мен ...
Илиян Илиев™ - майстор
Преди 5 години се къпах в баня с вана без параван или завеса. 5 минути преди мен се беше къпал италианец и всичко си беше сухо. Като казвам сухо означава, че плочките около ваната не бяха влажни.

След мене беше потоп. Не ми стигнаха мръсните дрехи за да попия напръсканото и естествено всичко след мен си остана влажно.

В момента имам завеса на ваната и 5 години след тази случка жена ми се чуди как така успявам да намокря цялата баня през завесата. :shock:

Не знам как се къпят, но аз все още не мога като тях. :?

Всяка нация си има особености, но нито една не е по-перфектна от останалите. Аз лично не бих си направил баня със сифон в средата, но това не означава, че съм взел правилното решение.

Иначе масовите им плочки не са пък чак толкова лоши. Виждал съм и красиви според моя вкус за 5 евро квадрата, но са кривички и майстора ще трябва да се поизпоти докато ги нареди задоволително.
svetliopi44 - Чирак...
Бая оспамихме темата (особено аз ) ...аз мисля че те просто се топят във ваната ...пък ние нали сме свикнали да си се търкаме ... не знам ...на мен ми е чудно ...аз също не харесвам сифона да е на най видимото място за това почти винаги ги слагам под ваната ....почти на ръба за да не се набива на очи...

Тема "Кота нула на апартамент - ниво баня или ниво входна врата?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: