Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
ribnikolaevi - майстор
Тук се продават евтина конзолна тоалетна чиния и вградена структура и казанче: http://www.unicem.bg/Pages/34/BG/
Моделът е Балтика. Били македонски. Някой чувал ли е нещо конкретно за тази марка?
MamaMy - майстор
Изглеждат много добре, но са тънки и крехки. Купих си мивка и тоалетна чиния. Тоалетната не оцеля по пътя. В една дупка при съвсем леко почукване една в друга чинията даде фира. Мивката я монтирах. върши работа, но много я вардя. Иначе нямат други забележки. Цвета и гланца са супер.
ribnikolaevi - майстор
Много благодаря, не очаквах отговор, много специфичен беше въпроса ми. А ти откъде ги купи, да не би и в Плевен да има такъв магазин?
MamaMy - майстор
Бяха докарали няколко палета на промоция в един склад. Явно тестваха дали ще тръгнат. Аз точно тогава извадих късмет да търся и се гмурнах на евтинията. Разликата беше почти 30%, а въобще не изглеждаха лоши. Ако не бях цепнал клекалото още щяха да са комплект. Помня, че клекалото беше 50лв, а това което купих после беше 90 на Видима. Бяха свършили на следващата седмица. :sad:
ribnikolaevi - майстор
И тук са 50, ако трябва да сме точни - 49. А структурата с казанчето е 169. Заедно с бутона. Случайно да си спомняш какво пишеше на кашона? Македонски ли са наистина?
Опитах да намеря информация в нета, но никаква не излезе...
MamaMy - майстор
Моите нямаха кашони. Може би и затова отиде чинията. Помня, че имаше някакъв етикет със златист надпис и наистина са македонски.

Тема "евтина конзолна тоалетна чиния" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: