Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
apexs - помощник
Колеги, дилемата е сериозна. В момента двете помещения са разделени. Тесни са и ни се иска да ги съберем заедно ... Обаче.
Като цяло ме дразни факта при къпане всичко да става в мъгла, влага и т.н. Този огромен минус. Обаче пространството, което се отваря е доста по-добро. Та ... към кофти минуса.
Как да се избегне влагата замъгляването на помещението ? За момента мисля за 2 бр стабилни абсурбатора. Единия до душ-кабината и един около тоалетната чиния.
Всички идеи ще са + ! Помагайте !

Прикачен файл

wc (2).JPG

Прикачен файл

wc (1).JPG
KingLin - майстор
Да речем, че мъглата ще я избегнеш с тези абсорбатори, но влагата по студените порцеланови части и студената страна на смесителите едва ли. Щом имаш душ кабина няма ли възможност да си сложиш вентилаторче вътре в самата нея? Гледах в един хотел такива, даже след 2 дена пак ще ходя там, дано не забравя да снимам модела и да ти го напиша тук. Предполагам са предназначени за работа в особено влажна среда защото са едни такива тумбести и са монтирани в душ кабините макар те да имат доста голяма фуга при вратата и около стъклата. Не обещавам, но ако се сетя ще снимам и пиша.
Бате Иво - напреднал
Ако стените на душкабината са до тавана и в нея се монтира вентилатор както ти предлага Кинг Лин мисля,че ще има резултат.
apexs - помощник
Да и аз така мисля, че това е единствения начин ако кабината е до тавана.
Дилемата е голяма и няма решение дали да ги събираме или оставяме така. Като цяло минусите са доста повече от + .
Тоалетната е 1.1 кв. а банята около 3.1(4) по спомен.

Тема "Баня тоалетна ... дилема" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: