Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Здравейте колеги, протече канализационния щранг от ревизията

Изображение

За късмет куфара е отворен защото тече ремонт. Под ревизията и над нея тръбите ф110 са снаждани, как да я елиминирам и да я сменя с парче тръба.
С компенсатор фи 110 :wink:
Струва ми се че дължината на компенсатора няма да е достатъчна, ако се наложи удължаване с тръба ф110, тръбата с фабрична муфа ли трябва да е?
root666 написа:Струва ми се че дължината на компенсатора няма да е достатъчна, ако се наложи удължаване с тръба ф110, тръбата с фабрична муфа ли трябва да е?


Ще е достатъчна при добре избран компенсатор, може и с фабрична , може и не , въпрос на майсторлък, мислене и точно рязане, виждам че някой лепи тръби, не може ли и тръбата да оправи? :?
Не ми се иска да я лепя (боядисвана е с блажна боя), тъкмо е отворен куфара, по-добре да подменя участъка, да не ми създава проблеми след това като го затворя.
root666 написа:Не ми се иска да я лепя (боядисвана е с блажна боя), тъкмо е отворен куфара, по-добре да подменя участъка, да не ми създава проблеми след това като го затворя.

Не разбра насоката. Който лепи РРR-а не може ли да преправи и мръсния щранг? Инак боята се чегърта, зашкурва и разни други проми.....
Пък а въпроса Чапарев ти е отговорил.......

Включи се в дискусията:

 Отговори   Нова тема Абонирай се

Сподели темата:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:

Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?

Върни се в “Баня”