• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Здравейте,
наскоро се нанесохме в новият ни апартамент след основен ремонт.Тоалетната ни е отделна, затова като идея имахме там да има и мивка ,за да може човек да се измие разбира се. Понеже помещението е малко,гледахме и за най-малката мивка ,която се предлага на пазара. Взехме мивка, но в последствие трябвавше да скрием тръбите с гипсо-картон и помещението се сви още повече. Съответно ако бяхме монтирали мивката, щеше да е мисия невъзможна да се използва тоалетната. Така в момента се чудя как да "замаскирам" отворите в плочките, които бяха изрязани за студена, топла и мръсна вода. Имам една резервна плочка, но ми трябвва поне още една и майстори (сам не ми се ще,че ще отиде бая фира). Прикачил съм снимки на общия план и въпросните отовир.
burkov - специалист
Скриване, което да не си личи от много далеч не мисля че ще стане.
Или вземи още две плочки и смени тези, или си сложи мивката.
Колко максимум ширина имаш там, може и да се намери по-тясна, макар и не много удобна мивка.
Цялата ширина на тоалетната е 80см. Просто колкото и малка мивка да сложа, след това завъртането вътре е много сложно. То и сега е сложно, особенно като дойдат от софийска вода да видят водомера в ревизията долу в ляво. С мивката ще е просто шоу да ги наблядавам как замерват. Аз не искам да е някакво замаскиране, кото няма да се личи по никактв начин, просто да не зеят така тия отвори. Мислехме нещо като поставка за антибактериален гел или нещо от сорта.
burkov - специалист
А някаква стойка за тоалетна хартия, защото виждам че няма. Слагаш до нея и ароматизатора и си готов.
Може и някаква малка стойка с бели камъчета и някой друг изкуствен плевел :rolleyes: и до тях една година керамична бутилка за течен сапун пълна с дезинфектант.
Стойката за тоалетната хартия е от другата страна под араоматизатора, но това с белите камъчета и плевели е интересна идея :) Може да се възползвам и да преместя армотизатора и дезинфектант от другата страна
vlax - специалист
До колкото разбирам от написаното имаш само една плочка а трябват 2 се вижда и не можеш да купиш същите от магазина.Ако е така,моето мнение е не ангажирам никого,а и не съм специалист в тази сфера,макар че доста плочки съм налепил в къщи през годините.
1.Не слагай малка мивка.Там където съм си мил ръцете на малка мивка винаги ми е било неудобно миенето,я ще пръска и т.н.
2.Можеш да махнеш тези плочки и ако нямаш такива,да сложиш други някакви подходящи с рисунки и т.н.
3.Както преди мен ти бяха писали някакви орнаменти,стойки с камъчета и т.н. каквото ти дойде на ум,също е вариант но ще ти отеснее още повече.
Да точно така - имам 1 плочка. Най-вероятно ако ходя до магазина дето ги взех, може и да намерят, но первия път ми ги бяха объркали и поръчвах 2-ри път. 3-ти път не ми се ходи, пък и с оглед на това, че мивка не може да се сложи е добре да има някакъв антибактериален гел/сапун и нещо за бърсане. Сега разгледах някакъв магазин за всякакви баня аксесоари и има доста интересни (малко по-скъпи от масово предлаганите на пазара). Стига да покрият добре отворите, може би това ще е решението :)
  iliya_i - майстор
И преди да скриеш канала му сложи тапа, че тази хартийка не спира аромата. :lol:
Изображение
Последна промяна от iliya_i на чет авг 10, 2017 10:03 pm, променено общо 2 пъти.
Lisko - майстор
Полунашега:
закача се една тясна дървена кутия с няколко списания в нея и скрива едновременно всичките дупки.
jekasus - майстор
Lisko написа:Полунашега:

Lisko написа: с няколко списания в нея
Демоде :-D
Стойка, дето можеш спокойно да сложиш телефона или таблета, ако има контакт за зарядно, ще е перфектно :-D
  • 1
  • 2

Тема "Как да скрия отворите в тоалетна" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: