• 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
kozl написа: първо

Ако плочките за стени са по-високи от 40 см, то пода първия, ако има изискване фугата да съвпада - пода е първия.
Вариант - под да застъпва стени съм прилагал, не е за всеки, тук освен акъл и опит трябва/или обратното/, че да стане добре.
бре ,баси великия си
jekasus написа:
kozl написа: първо

Ако плочките за стени са по-високи от 40 см, то пода първия, ако има изискване фугата да съвпада - пода е първия.
Вариант - под да застъпва стени съм прилагал, не е за всеки, тук освен акъл и опит трябва/или обратното/, че да стане добре.
всеки аматьор запчва така ,пода се прави последен
kozl написа:Ако вече не сте мноо отегчени от спора да попитам.
Кой от вас почва банята първо с настилката и после с облицовката?
Чопъре ,понеже доста се дъвчем , моля те ,не ми обръщай внимание за което ,всеки си има клиенти и се е доказал по,някакъв начин ,сподели каква е цената за труд за една баня в която сменяш водопровод ,,местиш канала ,лепиш плочите /най лесното / правиш таван и монтираш паравани ,мивки и цукали ?
andro440 написа:Чопъре ,понеже доста се дъвчем , моля те ,не ми обръщай внимание за което ,всеки си има клиенти и се е доказал по,някакъв начин ,сподели каква е цената за труд за една баня в която сменяш водопровод ,,местиш канала ,лепиш плочите /най лесното / правиш таван и монтираш паравани ,мивки и цукали ?


По принцип не съм от хората които обръщат внимание, но ти замесваш името ми , като се опитваш да ми даваш оценки. Да, всеки се е доказал там където и пред когото трябва и то не само с майсторлък, а аз лично и с човещина, лоялност, отстъпчивост и всички човешки добродетели когато човека срещу мен го заслужава! Цената за всеки регион е различна, а тя се определя от потребностите, които са необходими за да живееш, съществуваш и твориш на тази територия. Дори бих ти казал че има моменти, в които съм си налагал да работя за по малко от половината на цената, поради здравословни обстоятелства ,потребности и невъзможност на клиента да си заплати труда. Последния ми пред новогодишен обект бе такъв, човек инвалид. Дори пътувах на 35 км. разстояние за моя сметка и това беше моя новогодишен подарък за клиента, последните снимки в моята тема. Освен това всяка баня си има цената и своята специфика, което ще рече че няма унифицирана цена за баня. А и всеки клиент си има своите лудости покрай изпълнението, с които човек трябва да се съобрази. С две думи, правя оглед, давам крайна цена, правим договор и ако си стиснем ръцете започваме да работим. Толкоз по въпроса, разбира се не всеки път си стискаме ръцете по обясними причини. В България почти винаги клиента иска за бе пари, за вчера и без мърсотия :-D

П.С. Фирмата ми е "Чапара" Е.О.О.Д. и няма общо с
Чопъре ,понеже
Така и не разбрах какво ми написа А....
Искам помощ в превода :-D
jekasus написа:Така и не разбрах какво ми написа А....
Искам помощ в превода :-D


:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :roll:
]
jekasus написа:Ако плочките за стени са по-високи от 40 см, то пода първия, ако има изискване фугата да съвпада - пода е първия.


Докато направих стените, ако знаеш колко л@йна паднаха на пода- плочки, 20 кила лепило, резачката, стълбата+... аз :-D , та не ми се мисли как се почиства и опазва това нещо "под" с такива невъобразими боклуци и как се чисти всеки ден е мухахаха и мазохизма. :supz:
Мислех да си замълча, ама ти като се обади ... Освен мазохизма светлата контрастна фуга й ба мамата :-D
Прави се накрая пода и със застъпване на фугата, но си иска мислене, мерене, смятане ... И сифона задължително аз да си го фиксирам.
Абе аз така и не разбрах от какъв зор завъртате пода по диагоналите :?:
Hoвoceлckи написа:Абе аз така и не разбрах от какъв зор завъртате пода по диагоналите :?:


Подозирам, че е за да те дразнят :lol: :lol: :lol:
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7

Включи се в дискусията:

 Отговори   Нова тема Абонирай се

Сподели темата:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:

Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?

Върни се в “Баня”