Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
5kof - специалист
Здравейте! Имаме гаражна клетка в подземен гараж. Тази ранна пролет след запушване на улична шахта наблизо избива вода през шахтата пред нашата клетка и става мазало. Охраната викала Гражданска защита, чистене, продухване и т.н. От февруари до преди 2-3дни още беше мокро. Имам намерение да направя праг на вратата, който евентуално да спира или забавя подобни бъдещи бели. Гледах различни бетонни елементи, но не знам дали ще издържат и колко дълго минаването с кола през тях. За сега съм се спрял на капаци за оградни колове, които са отляти двускатно и ще паснат идеално на разстоянието, което имам под входната врата на гаража. Мосля да ги хвана с по един дюбел 10мм и подмажа от всички страни с теракол с фибри. Това имам като замисъл, основаващ се на моите скромни познаия в областта на строителството. Ще бъда благодарен на всички изказани мнения, предложения и споделен опит. Благодаря предварително!!!
5kof - специалист
Съжалявам много! Но наистина си идея как питането ми попадна в раздела за баня, където категорично не му е мястото. Моля да ми бъде простена грешката!!!
iliya_i - майстор
Слагаш 2 успоредни летви на пода, бъркаш гъсто пясък, цимент и мозайка и заливащ между тях. Ако разтвора е достатъно гъст, можеш да го оформиш със задигане в средата по ширината. Така няма да имаш рязък борд, който да те мъчи теб и колата всеки ден.
Моят гараж е направен така преди повече от 20 години и колата го гази всеки ден.

Тема "Мнение за праг на гараж" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: