Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Здравейте,

Скоро ще правя баня и ми се иска единия край да е напълно преграден от долу до горе, от ляво до дясно. Мислих си за подсилено стъкло, но попадна на следното изображение https://www.houzz.com/photo/4083199-san ... -francisco и прерових интернет, но не успях да намеря кой може да ми изработи подобно или какъв е материала и т.н.

Някой може ли да помогне с идея или съвет. Благодаря!
i486 - специалист
ср юни 20, 2018 7:56 pmiatanasov90 написа:
Мислих си за подсилено стъкло, но попадна на следното изображение https://www.houzz.com/photo/4083199-san ... -francisco и прерових интернет, но не успях да намеря кой може да ми изработи подобно или какъв е материала и т.н.
Например:

https://www.keranova.org/кабини-и-вани/душ-паравани
http://keraglass.info/c/1/%D0%B4%D1%83% ... 0%BD%D0%B8

Не знам една и съща фирма (собственик) ли са. Поне едните правят паравани по поръчка. Със закалено стъкло естествено. Не виждам особен смисъл да стига чак до тавана - 2м обикновено са достатъчни, освен ако не си висок повече от 2м.
nikolson - майстор
Преди десет години обзавеждах апартамент за даване под наем в София. Поръчах параван от http://dushkabini.com/%D0%9F%D0%B0%D1%8 ... D0%B8.html
Цената беше ок. 200 лева с монтажа, имаше магазин на Стамболийски двеста и незнамкойси номер. Сега не знам как стоят нещата.
i486 - специалист
Китайски ниски с 4мм стъкло може да има по 200лв. Иначе са 500-600лв и нагоре.
nikolson - майстор
Е-е-е, не така де https://glassmania.bg/stakla/zakaleni-s ... m-zakaleno
Аз лично бих повдигнал стъклото поне 30 см.
i486 - специалист
То самото стъкло не е много скъпо, но рамка, колелца/панти и цялостно "нещо". Ако си го правиш от полуфабрикат може да е по-евтино, но готови паравани с приличен модел и височина 2м за 200лв много трудно ще намериш. Освен ако някой не го препродава с 10лв печалба, а те сигурно прибират поне 150лв.

Тема "Преграда за баня с рамка" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: