Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Здравейте,

Искам да освежа банята за някакво време преди да се прави изцяло както трябва.
Искам да попитам дали е възможно върху сегашните плочки да се сложи гипсокартон, като после върху него се сложи пвц ламперия? Идеята за ГП под ламперията е, за да поизправи стените малко или много (все пак е панелка от 80те години).
Следващият ми въпрос е, може ли пода да се изравни с ГП, тъй като в момента е доста наклонен (предполагам повечето знаят какъв е бил стандарта при правенето на бани в панелните жилища)?
Искам да избегна всякакви къртения и пари за качествена баня за момента. Не питайте, защо - имам си своите причини. Не съм майстор, но не съм и с две леви ръце. Не е и изключено майстор да го направи, стига да е приемливо предложението. Всичко трябва да се случи бюджетно и в кратки срокове.
Освен споменатото горе, ако имате други предложения, ще се радвам да ги чуя.
Благодаря!

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
Chefo77 - майстор
Искаш ли съвет?
Не пипай нищо, или прави всичко както трябва. "Новата" няма да изглежда по-добре от тази, а ако мислиш, че ще е стотинки, грешиш.
Най-много да причиниш такива поражения в процеса на работа, които да компрометират изолацията на тази баня и да протече в комшията (защото няма да ги видиш, не защото си с две леви).
Събери парички и действай грубо.
miliad - майстор
Чефо е прaв. Но aко все пaк решиш дa прaвиш нещо сложи сaмо лaмперия. Без ГК,със скaрaтa нa лaмпериятa ще изпрaвиш стените. Внимaвaш със инстaлaциите зa дa не нaпрaвиш беля, и НЕ ПИПAШ ПОДA. Подa или го прaвиш кaкто трябвa или не пипaй.
Благодаря за мненията.
Да ви кажа честно и аз се позамислях всеки път, щом влезна в банята, дали има смисъл от тези глупости. В крайна сметка не веднъж евтиното е излизало скъпо. Явно ще е се прави всичко, както трябва.
savagebs - специалист
щом нямаш финанси може единствено да почистиш фугите с препарат, ако имат нужда от повторно фугиране ги фугирай за да не правиш беля на съседите, красиви или не важно е плочките да си вършат работата за която са сложени другото е просто каприз и не осирай банята с тези картони и пвц боклуци

Тема "Въпрос относно тъпа(?) идея за бюджетна баня" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: