Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
5kof - специалист
Здравейте! Миналата година изпълнихме един кошмарен ремонт на баня и WC. Монтирахме и вградена структура GROНE с плавно падащ капак. За съжаление след по-малко от година употреба забелязах повишен луфт в капака. Установих, че причината е счупена една от осите, на които се държи и върти капака. Бих искал знаещите, а и препатилите да споделят:
1. Има ли възможност за ремонт този капак ( евентуално някакви ремонтни комплекти).
2. Ако т.1 е с отрицателен отговор питането ми е може ли на същата структура - GROHE RAPID SL да монтирам обикновен ( не знам колко обикновен ) капак?
Благодаря на всички отзовали се с мнение, съвет и помощ! Лек и успешен ден! :?
nork - специалист
Чакай сега...... Структурата няма много общо с гърнето и капака който сте сложили! Няма как да познаем какво сте избрали - бг, китайска или няква маркова седалка па да сме братчеди на Ванга или фъргаме боб :?
5kof - специалист
Съжалявам! Пропуснал съм най-важното! Срамувам се. Във фактурата пише: CARLO RIMFREE КОНЗОЛА ТОАЛЕТНА
dragozow - майстор
180 е междуболтовото, отиваш в магазина и мериш кое ще стане, ето тук има размери:
https://www.geraka.com/konzolna-toaletna-chiniya-carlo
https://www.geraka.com/uploads/com_arti ... aletna.png
5kof - специалист
Благодаря за изказаното мнение! Размерите са други - една идея по-малки. На този адрес ще отида, за да видя какво ще кажат за гаранцията, която имам за нещата, купени от тях. Вкл. и проблемната дъска за тоалетна чиния. Не, че съм оптимист за благоприятно развитие, но съм длъжен да опитам.
chapara - майстор
Структурата има два стандарта с междуосово разстояние, т.е.шпилките трябва монтажника на структурата да ги постави според чинията на клиента. Обикновенно е 180мм. Започването и организацията по направа на баня е специфично нещо. Като синтез е важно всичко да е консултирано и закупено преди началото на ремонта за да няма несъответствия в последствие.

Тема "Моля за помощ и мнение за капак на вградена тоалетна чиния GROHE" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: