• 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
пон сеп 18, 2023 12:32 pmB0bi написа:
Не си прави труда - тук няма такава практика. Теми се заключват или трият изключително рядко. Основно, когато преливат от спам или не се харесват на модератора. Всички други остават отворени завинаги с идеята други с подобни проблеми да не започват дискусиите отново, а да продължат с питане в съществуваща тема и така всички отговори да са на едно място.
Още повече е редно, когато решиш окончателно проблема си и всичко излезе наяве, да напишеш решението. Не всичко предвидено тук от специалисти, накрая излиза вярно и правилно. Все пак не е като да се види на място. Аз лично съм скептичен, че напукването на глазурата е следствие от "лоша основа". Също така не съм убеден, че трябва да се свалят плочките и залепят наново, понеже със сигурност ще паднат в близко бъдеще и са опасни. Та ще ми бъде интересно да прочета (и видя) след като бъдат свалени, че причината за всичко е точно винервайса. Така че лично те моля да напишеш развръзката!
+1
brum - майстор
Звучи почти абсурдно да е винервайса или каквото и да е зад плочката. Ако проблемите са заради нещо там по-скоро щяха да са спукани плочките до долу, а не само в глазурата.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Аз, въпреки, че лаик, все още държа, че плочките са плътно и здраво залепени за това под тях. Какво е това под плочките не разбрах, четох писанията само два пъти
Аз, все още настоявам, че плочките не са опасни, нито откъм падане, нито откъм дразнене на съседи
И все още не схващам кое е проблемът. За всяко нещо си има решението, стига да ясно "нещото"
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Тема "Помощ! Пукнатини в глазурата на плочки - италиански фаянс)" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: