Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
petkov - напреднал
Здравейте,
Имам вград но казанче грое. Искам като се натисне големият бутон да се пусне цялото количество вода без да се задържа бутона. Това може ли да се настрои? В момента пуска малко като се натисне, което е глупаво, защото си има малък бутон за тази цел.
torbalan - Дървен философ
Това скъпо казанче, уптъване нема ли?

На моите големия бутон пуска само, докато го държиш натиснат. Малкия изпразва цялото казанче с едно кратко натискане.
kozl - майстор
Интересно, защото заводската настройка за големия бутон е към 7 литра :?
petkov - напреднал
нед авг 25, 2024 12:37 pmkozl написа:
Като го натисна големият пуска повече от малкия, но ако не го задържа остава в казана за още едно малко пускане вода. Искам като го натисна големият да изпразни всичко. Не му знам модела. С два бутона е, малък и голям.
chapara - майстор
нед авг 25, 2024 12:35 pmtorbalan написа:
Това скъпо казанче, уптъване нема ли?

На моите големия бутон пуска само, докато го държиш натиснат. Малкия изпразва цялото казанче с едно кратко натискане.
Сбъркан монтаж при сглобяването.
Не знам кой модел е, а не съм и 100%. Можеш ли да завъртиш бутона на 180 градуса?
chapara - майстор
нед авг 25, 2024 12:37 pmkozl написа:
Заради зелените.
chapara - майстор
нед авг 25, 2024 10:54 ampetkov написа:
Здравейте,
Имам вград но казанче грое. Искам като се натисне големият бутон да се пусне цялото количество вода без да се задържа бутона. Това може ли да се настрои? В момента пуска малко като се натисне, което е глупаво, защото си има малък бутон за тази цел.
Малкия бутон пуска 1/2 водата на голямия.
Големия, според задържане в рамките на 3 секунди определя количеството вода във възходяща линия, с пипане, като да не те ухапе змия, може и по малко вода от малкия бутон. Със секунда и половина, половин казанче, а с три секунди - цялоо. Това е от тайния наръчник на Грое😉, на 95,35% при правилен монтаж. При останалите 4,65% водата може да изтече при комшията😄

Тема "Вградено казанче грое. Може ли да се пуска цялото количество вода с големия бутон" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: