Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
:? Направих си ремонт на банята. Мивката ми си беше най-обикновена,старовремска мивка и брат ми взе да ми дава акъл "Абе купи си мивка с шкафче,че изглеждат много по-хубаво" пък аз му викам " То в днешно време да те е страх да променяш нещо,може би си има причина мивката да е била закачена,а не с шкафче." Както и да е,убеди ме. Отивам да избирам,всички викат Видима така,Видима онака,гаранция за качество,гледам на шкафчето ДЕСЕТ ГОДИНИ гаранция. Викам си " еми няма как да е зле тогава" пък то хубаво,лъснато едно.... Купих го. Отварям кашона вкъщи и почвам да сглабям,ама нещо ме хваща съмнението. Проверявам крачетата. НЕ са регулириуеми... Абе бай Ганьо,от Турция си купих спалмя,турчина сложил РЕГУЛИРИУЕМИ крачета на шкафчета за СПАЛНЯ,а бай Ганя не могъл да сложи за банята. ТИЯ НОРМАЛНИ ЛИ СА ?????? Да,има някои бани са прави. Някои (повечето) са с наклон. ГОЛЯМ наклон. КАК ще стои това шкафче бе малоумници ????? Как може бе за толкова много пари,да ти сложат най-неграмотните крачета дето не може да се регулират. Да ходя сега да си купувам ДОПЪЛНИТЕЛНО крачета,щото глупаците дето са правили шкафчето,не знаят че има бани с наклон ???? Т.е. ми се отваря ОЩЕ работа. Да,ама това не е всичко !
Маркуча (меката връзка) минава ОТЗАД и след като нещо минава ЗАД шкафчето,прости ми и малоумний Бай Ганьо,това значи че това нещо ОТХВЪРЛЯ шкафчето НАПРЕД със съответните си размер. Нещо,което едно 5-годишно дете знае,но от Видима - НЕ. Защото те баня май не са виждали през живота си. ЗАЩО БЕ ГАНьО минава отзад меката връзка и избутва шкафчето ????? Защо се клатушка шкафчето,че не сте могли за 2 лв повече да сложите регулируеми крачета ?
ЗАЩО имам дупка в мивката и сега трябва да търся гума да я запуша,че тая гумичка струва 1 лв,а шкафа 400,тоя ЕДИН ЛЕВ ли ви се досвидя бе сега и за това да ходя да го меря,да го мисля,да купувам от магазина в 40 градуса жега при приключена вече баня.
ЗАЩО БЕ мама му стара,на самата мивка (която е на друга фирма между другото,нещо си Интер) сте сложили НАДПИС,КОЙТО НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРЕМАХНЕ ! Надписът е полу-скъсан,ама Ганьо мангалски го е залепил с нещо като Ц200 И НЯМА МАХАНЕ. ПОЛУ-СКЪСАН НАДПИС,ЗА КРАСОТА ЛИ ДА СИ ГО ДЪРЖА В ЧИСТО НОВАТА БАНЯ ? ЩЕ ИДА ДА ВИ УДАРЯ В Т ОВА ШКАФЧЕ В МАГАЗИНА ПО ГЛАВАТА. ЗА БЕЗ ПАРИ ВИ ГО ВРЪЩАМ,АМА НА ГЛАВИТЕ ГЛУПАВИ.
Така работи българина. А и цена държи. Олигофрени !
Chefo77 - майстор
Сега по-добре ли се чувстваш? Олекна ли ти?
Хайде пий една ракия, ще ти мине. Там със сигурност си силен. Щото да се регистрираш във форум с почти 100 000 члена, за да изСереш това, не те прави такъв.
Следващия път гледай какво купуваш. Почти никой вече не слага смесител на стената и затова се гледа какво имаш и какво ти трябва, когато купуваш. Тази "дупка" е за монтаж на стоящ смесител, сигурен съм че си виждал такъв. Но не-Ганьото не се сеща, той иска всички да мислят като него. Вероятно нещо такова е и казусът с меката връзка.
И може да снимаш крачетата. Да не се окаже, че се регулират, дори и да го пише в упътването, но...
Последна промяна от Chefo77 на ср сеп 04, 2024 11:23 pm, променено общо 1 път.
hidrazin - майстор
Уелкъм ту дъ джънгъл... :-D
Топлата вода съм я открил много отдавна:
пон ное 22, 2021 11:13 pmhidrazin написа:
На тоя етап при мен е - българско само в краен случай.
Сссори ама си е голата истина.
:partyman:
jekasus - майстор
Проблема на автора, че при него се събраха бай ганьовци...
Единия не знае, че при стенен смесител се търси шкаф мивка, без отвор за стоящ смесител, другия не знае как се регулират крачета( явно са затегнати), третия не знае, че може да пробие друг отвор в задния панел на шкафа за канализацията( тук е проблема със меката връзка или гофра за сифон).
Само проблеми и трагедии... И все някой друг виновен...
iliya_i - майстор
Авторът явно не знае, че първо се купува шкаф-мивката и после инсталациите се правят по нея. То да го напаснеш на съществуваща инсталация, правена за нещо друго - мисия невъзможна.
То трябва тия глупаци от Видима да идат в тях, за да разберат как се правят свободни ВиК съчинения.
И туй с канала дето излизал назад - ами пуска се канализационната тръба до мястото и отзад, преди плочките.
iliya_i - майстор
ср сеп 04, 2024 6:53 pmhidrazin написа:
Уелкъм ту дъ джънгъл... :-D
Топлата вода съм я открил много отдавна:
пон ное 22, 2021 11:13 pmhidrazin написа:
На тоя етап при мен е - българско само в краен случай.
Сссори ама си е голата истина.
А Китайчетата и Италианчетата дали са придвидили всяка глупост, която може да се сътвори с ВиК-то.
Щото тука явно някой гений е правил Арт инсталация.
AGTaNGrAa написа:
Маркуча (меката връзка) минава ОТЗАД и след като нещо минава ЗАД шкафчето,прости ми и малоумний Бай Ганьо,това значи че това нещо ОТХВЪРЛЯ шкафчето НАПРЕД със съответните си размер.
Хидра, виж Кака в друга тема как е описала терзанията на автора на темата:
ср сеп 04, 2024 1:45 pmn_a написа:
Ефектът на Дънинг-Крюгер
„Некомпетентните хора си правят грешни изводи и вземат лоши решения, но не осъзнават грешките си заради по-ниската си компетентност"
Дешифриране: Неразбирането на допуснатите грешки води до увереност в собствената правота и следователно до повишена увереност в собствените решения и в себе си и до осъзнаване на собственото си превъзходство.
Така ефектът на Данинг-Крюгер е психологически парадокс, който всички често срещаме в живота: по-малко компетентните хора се смятат за професионалисти, а по-компетентните хора са склонни да се съмняват в себе си и собствените си способности. Колкото по-ниско е нивото на компетентност-толкова е по-висока самоувереността.
Николов Н. - специалист
"Колкото по-ниско е нивото на компетентност-толкова е по-висока самоувереността." Важи и не само във форумите.
hidrazin - майстор
Чакам малко сега, аз каквото съм написал, съм написал и ТВЪРДО стоя зад него.
Демек българско САМО с краен случай и тази тема го потвърждава.
ср сеп 04, 2024 8:05 pmiliya_i написа:
А Китайчетата и Италианчетата дали са придвидили всяка глупост, която може да се сътвори с ВиК-то.
Щото тука явно някой гений е правил Арт инсталация.
Кое не е ясно?
ВИДИМА НЕ ПРОИЗВЕЖДА ШКАФЧЕТА ЗА БАНЯ !!! И никога не е произвеждала.
Въпросното шкафче е произведено от някой полуграмотен БЪЛГАРСКИ (естествено) "бизнесмен" страдащ от Дънинг-Крюгер.
И по-скоро не страдащ ами е мошеник, произвеждащ тези шкафчета в Столипиново, някое бившо ТКЗС с работници тъмнозелени или ги внася от Индия че от там е най-евтино.
И пак опираме до българските "бизнесмени" мошеници.
Та със сигурност крачетата НЕ СЕ РЕГУЛИРАТ.
Относно "тапичката" за стоящия смесител - НИКОЙ производител не я слага в комплекта. Купува се отделно.
Също както бойлер НЕ СЕ ПРОДАВА с крепежа, и мивките също, както и много други.
ср сеп 04, 2024 8:05 pmiliya_i написа:
Хидра, виж Кака в друга тема как е описала терзанията на автора на темата:
...
Ефектът на Дънинг-Крюгер
Не е ВЯРНО че се отнася за автора на темата. Той просто е заблуден от българските "бизнесмени" мошеници.
Използвайки името на ВИДИМА въвеждат в заблуждения че целия комплект е производство на ВИДИМА - както в конкретния случай.
Така успяват да си продадат боклуците и вероятно печалбата им като в конкретния случай е по-голяма от тази на ВИДИМА.
P.S. Да допълня за "Ефектът на Дънинг-Крюгер" - да, в темата има участник страдащ от него.
Не е автора на темата, не си ти, не съм аз - а ПОЗНАЙ от първия път кой е тоя нещастник! :lol:
Chefo77 - майстор
Ти видя ли шкафчето, на което пише Видима? И ако има такова (менте), какво са виновни във Видима, че някой продава ментета с тяхното име? Найк виновни ли са за калпавото менте фланелка, която си си купил от Илиянци?
И много, ама много грешиш за българските продукти. Но нейсе, чуждопоклонници бол...
hidrazin - майстор
ср сеп 04, 2024 9:44 pmChefo77 написа:
Ти видя ли шкафчето, на което пише Видима?
Надявам се тоя пост да не е бил към мен... :)

Тема "Абсолютно НЕдоволен от Видима." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: