Направих си ремонт на банята. Мивката ми си беше най-обикновена,старовремска мивка и брат ми взе да ми дава акъл "Абе купи си мивка с шкафче,че изглеждат много по-хубаво" пък аз му викам " То в днешно време да те е страх да променяш нещо,може би си има причина мивката да е била закачена,а не с шкафче." Както и да е,убеди ме. Отивам да избирам,всички викат Видима така,Видима онака,гаранция за качество,гледам на шкафчето ДЕСЕТ ГОДИНИ гаранция. Викам си " еми няма как да е зле тогава" пък то хубаво,лъснато едно.... Купих го. Отварям кашона вкъщи и почвам да сглабям,ама нещо ме хваща съмнението. Проверявам крачетата. НЕ са регулириуеми... Абе бай Ганьо,от Турция си купих спалмя,турчина сложил РЕГУЛИРИУЕМИ крачета на шкафчета за СПАЛНЯ,а бай Ганя не могъл да сложи за банята. ТИЯ НОРМАЛНИ ЛИ СА ?????? Да,има някои бани са прави. Някои (повечето) са с наклон. ГОЛЯМ наклон. КАК ще стои това шкафче бе малоумници ????? Как може бе за толкова много пари,да ти сложат най-неграмотните крачета дето не може да се регулират. Да ходя сега да си купувам ДОПЪЛНИТЕЛНО крачета,щото глупаците дето са правили шкафчето,не знаят че има бани с наклон ???? Т.е. ми се отваря ОЩЕ работа. Да,ама това не е всичко !
Маркуча (меката връзка) минава ОТЗАД и след като нещо минава ЗАД шкафчето,прости ми и малоумний Бай Ганьо,това значи че това нещо ОТХВЪРЛЯ шкафчето НАПРЕД със съответните си размер. Нещо,което едно 5-годишно дете знае,но от Видима - НЕ. Защото те баня май не са виждали през живота си. ЗАЩО БЕ ГАНьО минава отзад меката връзка и избутва шкафчето ????? Защо се клатушка шкафчето,че не сте могли за 2 лв повече да сложите регулируеми крачета ?
ЗАЩО имам дупка в мивката и сега трябва да търся гума да я запуша,че тая гумичка струва 1 лв,а шкафа 400,тоя ЕДИН ЛЕВ ли ви се досвидя бе сега и за това да ходя да го меря,да го мисля,да купувам от магазина в 40 градуса жега при приключена вече баня.
ЗАЩО БЕ мама му стара,на самата мивка (която е на друга фирма между другото,нещо си Интер) сте сложили НАДПИС,КОЙТО НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРЕМАХНЕ ! Надписът е полу-скъсан,ама Ганьо мангалски го е залепил с нещо като Ц200 И НЯМА МАХАНЕ. ПОЛУ-СКЪСАН НАДПИС,ЗА КРАСОТА ЛИ ДА СИ ГО ДЪРЖА В ЧИСТО НОВАТА БАНЯ ? ЩЕ ИДА ДА ВИ УДАРЯ В Т ОВА ШКАФЧЕ В МАГАЗИНА ПО ГЛАВАТА. ЗА БЕЗ ПАРИ ВИ ГО ВРЪЩАМ,АМА НА ГЛАВИТЕ ГЛУПАВИ.
Така работи българина. А и цена държи. Олигофрени !
Маркуча (меката връзка) минава ОТЗАД и след като нещо минава ЗАД шкафчето,прости ми и малоумний Бай Ганьо,това значи че това нещо ОТХВЪРЛЯ шкафчето НАПРЕД със съответните си размер. Нещо,което едно 5-годишно дете знае,но от Видима - НЕ. Защото те баня май не са виждали през живота си. ЗАЩО БЕ ГАНьО минава отзад меката връзка и избутва шкафчето ????? Защо се клатушка шкафчето,че не сте могли за 2 лв повече да сложите регулируеми крачета ?
ЗАЩО имам дупка в мивката и сега трябва да търся гума да я запуша,че тая гумичка струва 1 лв,а шкафа 400,тоя ЕДИН ЛЕВ ли ви се досвидя бе сега и за това да ходя да го меря,да го мисля,да купувам от магазина в 40 градуса жега при приключена вече баня.
ЗАЩО БЕ мама му стара,на самата мивка (която е на друга фирма между другото,нещо си Интер) сте сложили НАДПИС,КОЙТО НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРЕМАХНЕ ! Надписът е полу-скъсан,ама Ганьо мангалски го е залепил с нещо като Ц200 И НЯМА МАХАНЕ. ПОЛУ-СКЪСАН НАДПИС,ЗА КРАСОТА ЛИ ДА СИ ГО ДЪРЖА В ЧИСТО НОВАТА БАНЯ ? ЩЕ ИДА ДА ВИ УДАРЯ В Т ОВА ШКАФЧЕ В МАГАЗИНА ПО ГЛАВАТА. ЗА БЕЗ ПАРИ ВИ ГО ВРЪЩАМ,АМА НА ГЛАВИТЕ ГЛУПАВИ.
Така работи българина. А и цена държи. Олигофрени !