чет сеп 26, 2024 8:27 amAlfa_D написа: Друго решение - къртя всичко и я правя така, както ми харесва.Явно е че доста неща не знаеш, но знаеш ли изобщо какво ти харесва, че примерно на втората рисунка кенефа го нема

чет сеп 26, 2024 9:12 pmjekasus написа: Може ли снимката на куфара, дето цукала.Ами другото е стена, посочил съм размерите на куфара. Две стени с гипсокартон и две стени с мазила. Не искам да къртя замазката на пода и си мислих, че има някакъв скрит за мен замисъл за тези два сифона.
Също, извън банята,където коридора...
Често променяме подобни глупости от тия архитекти, и подобни...
пет сеп 27, 2024 3:38 pmAlfa_D написа:Смисъла на двата сифона е да има втори в сухата част на банята, а дали ще има душ кабина, вана, джакузи, праг или под с две нива е без значение.
и си мислих, че има някакъв скрит за мен замисъл за тези два сифона.
Всъщност, не видях снимка на реална баня с два сифона, всички линкове за баня с два сифона водят към въпроса
пет сеп 27, 2024 7:07 pmchapara написа: Alfa_D, като намериш, ама на дали, такъв сифон с две и повече оттичания би ли ни го показал?Разбира се, ето една снимка на такъв сифон:
пет ное 08, 2024 8:08 amAlfa_D написа: Друго ме мъчи - тоя гипсокартон, макар и влагоустойчив, с който са направили баните в цялата кооперация, какво да го правя?Преценил те е, че няма да си платиш за аквапанела
Има около 5 см до стените, може да се образува мухъл в това пространство и т.н.
Като казах на техническия, че това с гипсокартона в банята не е добро решение, той ми вика - ти в кой век живееш бе, сельо![]()
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: