Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
bridge - специалист
Изображение

Коритото как се маха? Има ли някакви варианти за ремонт?
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
нед дек 29, 2024 9:34 ambridge написа:
Коритото как се маха? Има ли някакви варианти за ремонт?
Ами като видиш/прочетеш/разбереш как се монтира коритото, ще ти стане ясно
Много зависи кой/как го прави (махането, ремонта)
Сам ли ще го бориш?
chapara - майстор
Развива се. Сифона от долна страна е леко подвижен и чакащ. Между сифона и коритото има гумено уплътнение.
Не разбирам само, защо хора които не са монтирали, предполагам нито едно корито, се напъват да дават оригиналничейки, съвети. :?
Не са знай кога ш'си иде Чапара, един единствен ни остана, господ здраве да му дава и затуй- да има и за секи случай!

Чапи, стига с тия комплекси бе, няма нужда! То човек да не ти погледне раздела, баси!
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
нед дек 29, 2024 1:00 pmchapara написа:
Развива се. Сифона от долна страна е леко подвижен и чакащ. Между сифона и коритото има гумено уплътнение.
Не разбирам само, защо хора които не са монтирали, предполагам нито едно корито, се напъват да дават оригиналничейки, съвети. :?
Демонтирала съм, Началник. И двете корита бяха яко насиликонени. Нямам думи и за убостта отдолу. Та, си се радвай на дипломата и на клиентите си
Впрочем, кое от по-горното ми мнение не ти хареса? Предположението, че неук може да се справи ли? Брях
chapara - майстор
нед дек 29, 2024 2:10 pmn_a написа:
нед дек 29, 2024 1:00 pmchapara написа:
Не разбирам само, защо хора които не са монтирали
Впрочем, кое от по-горното ми мнение не ти хареса? Предположението, че неук може да се справи ли? Брях
Демонтажа може и с кирка😉

Тема "Това развива ли се? Теч от под душкабина." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: