• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Дълго умувах къде да постна темата, реших, че тук и е мястото. Предварително заявявам, че няма нужда да пишете в темата, мен ми стига да я прочетете. Надявам се да я прочетете. Друга надежда и упование нямам.
Лето две хиляди двадесет и пето, след рождението на Христа. Територия България, електрифицирана, водоснабдена. Тук-таме, сегиз-тогиз на режим, инфлация... Бани има във всеки дом... Някои луксозни, някои наследствени...
Къпете се сутрин, преди излизане, за да отмахнете нощната пот и аромата на вечерята си.
Къпете се вечер, на прибиране, за да отмиете външната прах, дневната пот, вирусите и бактериите...
Не обличайте повторно бельо, ризи, чорапи, тънко горно облекло...
Нормално човек не усеща собствената си миризма и миризмата на родното гнездо.
Не се обливайте с дезодорант или парфюм. Тяхната работа е друга.

Baлepu - специалист
чет яну 09, 2025 2:04 pmn_a написа:
Къпете се вечер, на прибиране, за да отмиете външната прах, дневната пот, вирусите и бактериите...
Заради прахоляка и потта, го правя всяка вечер след работа. Заради "вирусите и бактериите" притъпяваме много успешно имунната си система и приветстваме алергиите.
"Прекаленият светец и Богу не е драг".
Николов Н. - специалист
Къпят се мързеливите. Просто ги мързи да се чешат.
bigdragon - майстор
Ха така!
Кат ги мързи да се чешат, ша съ къпят...
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
'

Прикачен файл

ГАНЯ СТИЛ.jpg
zz_stefanov - майстор
Кака да не се е возила на градски автобус.
Иначе така е. Сутрин и вечер.
Най гадна е миризмата на хора пропуснали няколко дена душа и работещи на бюро.
Няма нищо общо с тази на потния работник дето се къпе редовно.
Дефилирала е в Лидлото, а в групата пенсионери, ловци на промоции, се е случил особено пестелив или пропуснал гинко Билобата си преди месец.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
съб яну 11, 2025 9:12 amТрифон П.Трифонов написа:
Дефилирала е в Лидлото, а в групата пенсионери, ловци на промоции, се е случил особено пестелив или пропуснал гинко Билобата си преди месец.
Абе не бе такъв поводът :-) Честно казано, в Лидл много рядко долавям клошарската миризма...
:cool: Най-хубаво миришат потни батковци във фитнеса...
Просто за няма и седмица животът ме срещна с няколко човека, от двата пола, с образование, на длъжност, с претенции в облекло и... със специфичен аромат. И си припомних и други "Коса не се мие често, да не се изтощи", "Защо да пера чаршафи, аз в леглото само спя", "Тези дрехи са чисти, облякох ги оня ден", включително и няколко изречения от тук, от този форум. С'я, знам, че всички тук ако пръднем мирише на рози, та няма да цитирам

MamaMy - майстор
Откакто обърках подправките и сипах барут в сармите, като пръдна и мирише на разтопен полиестер и сяра. Добре, че има евтини дрехи на рови-рови. :-D
  • 1
  • 2

Тема "Методи за Ползване на Баня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: