От мобилни телефони до цифрови камери
roru - напреднал
Ползвам сплитер, а втория телевизор е на 10м няма влошаване на картината и няма никакви смущения.
Решил проблема със сменянето на каналите така.
Още едно дистанционно 10лв в най-близкия офис на Булсатком
15м кабел
Разглобяваш дистанционното. Отпояваш инфрачервения диод. Запояваш единия край на кабела към дистанционното другия към диода. Диода съм поставил под самия приемник, който лови отразения сигнал.
hakama - специалист
Гледам че не присъстват BBC и CNN в листата на Булстаком. Трябва ми поне една програма с правилен (островен) английски.
kabel96 - специалист
Гледаш ама не виждаш добре.Има CNN .
gattaka - специалист
Здравейте колеги,
Виждам,че темата е стара,но не искам да пълна излишно форума и затова пиша тук!Искам да ви питам:имам чиния и приемник останали!
Картата е върната понеже е прекратен договора,искам да ги монтирам на вилата!
В къщи съм с 2 приемника и искам като отивам на вилата да си взема картата от второстепенния приемник и да я сложа на този на вилата!Ще работи ли?И другия вариант е да си нося целия второстепенен приемник,но пък незнам дали той ще работи без основния!
Идеята е,че на вилата се качвам от време на време през някой уикенд и не ми се плаща абонамент!
Предварително благодаря!
mitcd - специалист
Пробвай във вас третия приемник който имаш.Ако не стане ще се наложи да носиш втория до вилата.Булсата май са барникали в техните приемници и нищо чудно да е блокиран заедно с картата.
Аз лично не ги харесвам щото качеството е DVD и цифровия сигнал е до приемника,от там нататък си е аналогов сигнал.
gattaka - специалист
А втория дали ще може да работи самостоятерлно без основния?
velas - специалист
Ако има кабел между тях няма да работи. Ако са си самостоятелни - няма проблем. Булсатските карти (почти всички) са "оженени" за приемниците си, няма да тръгнат в друг приемник.
fireman160 - напреднал
Всяка карта си е за нейния приемник. Купих чиния и конвертор, които монтирах на вилата и си нося приемника. Става и основния и допълнителния. Пробвано. Но в къщи ми е двоен конвертора и всеки приемник си е с отделен кабел.
ieiei - специалист
Аз също донесох приемника от вилата,но антената остана там.
Въпроса ми е ,къде в София да купя антена за да го пусна.
Булсат (примерно в офис) дали ще ми продадат.Става ли друга антена освен тяхна.
Ако някой има решение(антена + монтаж) моля ха л.с.
Става дума за Люлин и колкото по-бързо ,по-добре.
velas - специалист
Става всякаква антена с универсален конвертор. Пиши в Гуглето "сателитни магазини" и си избирай, само бягай от МСА и ВГА.
С булсат ще ти е най-евтино, НО....

Тема "булсатком" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: