От мобилни телефони до цифрови камери
blv - специалист
И аз съм пред покупка на ТВ, като гледах в интернет магазините са мисля значително по-евтини, какви са рисковете при покупка на ТВ от интернет.
Иначе гледах тези модели, като ми направи впечатление Самсунга ЛЕД за 1000лв.
http://www.amazon.com/Samsung-UN32C4000 ... hisProduct
също и това:
http://www.ecost.com/Detail/TV/Philips/ ... =155439616
Та удачни ли е да купуваме такава техника от интернет. Още повече че тези модели в БГ магазините не ги намерих.
stefan_gb - специалист
vekarata написа:
LG са на първо място в момента по качество.Колегата е напълно прав.Ориентирай се към тази марка.
Колега това от къде го научи ? питам не се заяждам ....
Има само един начин тези думи да ся вярни и тои е ако ми покажеш сервизна справка за Бг една година назад примерно на Pan сервиза.
solo5 - майстор
На мен LG са ми фаворит като цена-качество, може и при колегата да е така :roll:
Аз лично бих си купил телевизорът, който съм препоръчал
viko01 - специалист
Sony или Philips матриците им са наи добри.не изгарят пиксели толкова често.Гледаи и контраста от там идва разликата в цената мейду различните модели при 32 инча
ditronix - специалист
Плазмите винаги са били напред -много напред-пред LCD-панелите с времето си на реакция-хиляди пъти по-бързи(време на реакция 0,001mS срещу 5-8 mS на LCD) и с доста по-големият си контраст.Тяхна слабост беше високата консумация на енергия,но това вече не е точно така,особено ако ги сравняваме с LCD-панелите с конвенционална подсветка.Средната консумация на плазмен телевизор е сравнима с тази на съответният размер LCD.Като цена/качество за големите размери плазмите нямат конкуренция,но най-малкият размер на плазма е 32' на LG,който се появи и изчезна незабелязан от магазините.Цената му беше по-висока от тази на 37' телевизор и съответно нямаше интерес.Преди дни гледах последните модели плазми на PANASONIC с честота на опресняване 600 Hz-е,просто изключителен телевизор!За съжаление с добра :? цена!
solo5 - майстор
viko01 написа:
Sony или Philips матриците им са наи добри.не изгарят пиксели толкова често.Гледаи и контраста от там идва разликата в цената мейду различните модели при 32 инча
Доколкото знам най-много матрици за телевизори, фотоапарати и т.н. произвежда Самсунг. Дори и Сони използват Самсунг матрици...
Chefo77 - майстор
solo5 написа:
viko01 написа:
Доколкото знам най-много матрици за телевизори, фотоапарати и т.н. произвежда Самсунг. Дори и Сони използват Самсунг матрици...
Точно. И не само те - Panasonic също ползват техни матрици ...
А изборът вече е направен - LG 32LH2000
Благодарско на всички за включванията!
Не ми се даваха 100 лева отгоре заради едната резолюция, и така кабелната се вижда достатъно гадно. А моделът, който Solo препоръча изобщо го нямаше в ТМ3 - София, бил двегодишен ...
solo5 - майстор
Chefo77 написа:
А моделът, който Solo препоръча изобщо го нямаше в ТМ3 - София, бил двегодишен ...
беше на промоция в Техномаркет Бургас :?

P.S. в София пише, че го има в:
- ТЕХНОМАРКЕТ СОФИЯ CARREFOUR
- ТЕХНОМАРКЕТ СОФИЯ MALL OF SOFIA
- ТЕХНОМАРКЕТ СОФИЯ ВЛАДИМИР ВАЗОВ
- ТЕХНОМАРКЕТ СОФИЯ ЛЮЛИН
- ТЕХНОМАРКЕТ СОФИЯ СИТИ ЦЕНТЪР
ArturDent - Почти Безобиден
Хора защо се хвърляте на най-най-най.
Купете си нещо от среден клас. Мислете да ви свърши работа за 3-4 години. Помните ли колко струваше такава плазма преди 5 години? 2,3,5 000 лв. А GSM с функциите които има сега един за 100 лв?
В техниката не си струва да се хвърляш на най-последното... след две години ще е морално остаряло. Пак ще си кажете - ей това новото ТВ колко е по-добро от моето.
Chefo77 - майстор
solo5 написа:
Chefo77 написа:
А моделът, който Solo препоръча изобщо го нямаше в ТМ3 - София, бил двегодишен ...
беше на промоция в Техномаркет Бургас :?

P.S. в София пише, че го има в:
- ТЕХНОМАРКЕТ СОФИЯ CARREFOUR
- ТЕХНОМАРКЕТ СОФИЯ MALL OF SOFIA
- ТЕХНОМАРКЕТ СОФИЯ ВЛАДИМИР ВАЗОВ
- ТЕХНОМАРКЕТ СОФИЯ ЛЮЛИН
- ТЕХНОМАРКЕТ СОФИЯ СИТИ ЦЕНТЪР
Не ме разбра - не казвам, че го няма никъде, предавам думите на момчето в ТМ 3. По принцип в ТМ Владимир Вазов бил за по-стари модели техника. Определено в него магазин го нямаше модела. Имаше LH3000, който беше 100 лева по-скъп. За Sony, Pioneer и Panasonic няма лев, Samsung не ги харесвам като марка изобщо, останаха Philips и Toshiba. Момчето се надявам да ги разбира повече от мен и да се окаже прав за това, че LG-то е по-добрия избор :)
Между другото, гледах някакъв Samsung с 3D функции... Голяяяяяяям кеф!

Тема "Избор на телевизор" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: