hidrazin написа:Ми аз си ги ги вадя от под навеса...Хидразин,ти да не си станал китаец.![]()
Тук са около 1/3 от бройката и тези са работещи.

Нали всеки втори човек казва,че техниката се произвежда в китайски гараж.
Нищо лично,майтап бе Уили

hidrazin написа:Ми аз си ги ги вадя от под навеса...Хидразин,ти да не си станал китаец.![]()
Тук са около 1/3 от бройката и тези са работещи.
vlax написа:... Да не ги произвеждаш в гаража/навеса....Не бе, от там си скубя като ми потрябва за нещо или за някой приятел...
vlax написа:Аз ако съм на твое място ще се напъна да ги направя1 от 2 от 3 каквото дойде.Компютърните фирми ги продават по 20 лв втора употреба,не на мен деТова са митове и легенди. Първото дето ми попадна:,така са ми казвали.
hidrazin написа:.....Тя професията на електрончиците вече е бита карта с някои дребни изключения...Като този дето е пуснал темата ли?
hidrazin написа:Другите дето съм заделил уж за ремонт, така и си отлежават - щото имам още за скубане.Едно качествено захранване, което е струвало над 100лв си струва да се ремонтира. Тези захранвания по 30лв си страшно наясно, че не са ватовете, които са написани на кутията им и са потенциални убийци на всички компоненти в една компютърна система.
vlax написа:[Бах мааму,много паднали цените.Не ми е трябвало скоро ново,щото си ги поправям.Не са паднали цените, паднало е и качеството. Тези захранвания по 30лв не са 450W, както пише. А най-много 250W.
toolegittoquit написа: Не са паднали цените, паднало е и качеството. Тези захранвания по 30лв не са 450W, както пише. А най-много 250W.По-скоро са максимум 150Вата продължителен товар.
Никога не трябва да се купува такова, за да го сложиш на компютър, на който държиш.
pansim написа:Подобно недоразумение никога не се поставя на свестен компютър.Така е, ама как да го обясниш на някои хора...
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: