От мобилни телефони до цифрови камери
batkotony - специалист
А в София излъчват ли се вече,някой пробвал ли е? :?
Stefan_62 - майстор
Ivanov388 написа:
ivanovrg написа:
има тунери по 30 лв
За сега в Пловдив се излъчват цифрово само ТВ7 и БТВ. След като ги спряха по Булсатком, ще трябва да купувам ефирен цифров тв тунер с MPEG-4. Къде има подобни тунери по 30 лв.?
И от къде разбра, че са цифрови :?, като цифровизацията на ефирните канали влиза в сила от 01.09 :lol:
ivanovrg - специалист
излъгал съм малко
не съм ги огледал ,че са MPEG2
mpeg4 са по 45-50 лв в ebay
Junak - майстор
Stefan_62 написа:
Ivanov388 написа:
ivanovrg написа:
има тунери по 30 лв
За сега в Пловдив се излъчват цифрово само ТВ7 и БТВ. След като ги спряха по Булсатком, ще трябва да купувам ефирен цифров тв тунер с MPEG-4. Къде има подобни тунери по 30 лв.?
И от къде разбра, че са цифрови :?, като цифровизацията на ефирните канали влиза в сила от 01.09 :lol:
За района на Варна ТВ7 и БТВ се излъчват цифрово повече от две години
petkomz - специалист
Stefan_62 написа:
Чети тук :right: http://www.news-sat.com/index.php/dvb-t
Ivanov388 - специалист
Stefan_62 написа:
Ivanov388 написа:
ivanovrg написа:
има тунери по 30 лв
Официално цифровизоцията започва от 1 март, а от 1 септември 2013 г. ще спрат аналоговите предаватели. Сега има тестови излъчвания. След сканиране телевизорът с МPEG-4 показва списък с аналоговите и цифровите програми, които се приемат.
Ivanov388 - специалист
batkotony написа:
А в София излъчват ли се вече,някой пробвал ли е? :?
Мои познати ми казаха, че в София има цифрови тестови излъчвания на няколко програми.
jekasus - майстор
Вие пак антени ще слагате?

Тема "За цифровата ефирна тв?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: