От мобилни телефони до цифрови камери
Найденов - специалист
Ааах, ха сега! Съединителя и аз го разглобих до костичка и почистих, ама не помня точното му устройство. Май ще трябва да го отваряш наново. Идеята, доколкото си спомням, беше, че с въртене на ръкохватката се натягат пружини, които определят момента на задействане (приплъзване или по- скоро- прескачане) на зацепването. Разглобявай- щракането се фиксира от друг механизъм, ако не се лъжа. Нека все пак и други, запознати с проблема да подсказват- най- добре питай gottogetit, че му е най- свежо.
Успех!
П. П. А може би си обърнал някой от дисковете на съединителя?
gottogetit - специалист
както каза колегата, съединителя има една пружина която свързва скоростната кутия и двигателя и патронника. според силата на натягане се определя и кога да прескочи. погледни да не си сложил на обратно пружината или нещо друго.
Бързам да се похваля, оборотите вече работят перфектно :lol:
Закупих си IRF3205 за 2.5лв. Оказа се, че след като го купих успях да разчета стария N417AG.
Сега остана да оправя и тресчотката :)
Благодаря много за съдействието на всички :partyman:

След още час и нещо и тресчотката е готова. Нямам нищо поставено на обратно. Оказа се, че първия път съм я натегнал до край и в същото време показалеца сочеше минимума. И след сглобяване се е донатягала още повече. Сега работи нормално :-D
hidrazin - майстор
Ми честито! Да си го ползваш дълго време с максимални приходи. И да не забравиш за виртуалната бира!!! :-D
:partyman:

Тема "спусък за плавни обороти на винтоверт" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: