hidrazin написа: Тя котката да дава съвети от неща дето не вдява и да подвежда хората! Аааа... И да не се напъва да ми пише на лични!Това, което описвам е ставало действително. Марката беше именно SANG, както на вторият питащ, за това си позволих да се обадя. Освен ако не твърдиш, че си внушавам. Опитах се да бъда от помощ. А това, което правиш ти е да минеш след другиго и да дефекираш. Никъде, никога не съм казвал, че това е единственият проблем, който може да се случи. По никакъв повод не съм твърдял, че не трябва да се почисти оптиката. Ако нямаш какво да кажеш - спести си опитите за остроумие във всяка тема. От много време наблюдавам и това е систематично поведение. Аз просто казвам, че DVD на няколко години, което е работило относително рядко и кротко си стои на рафта му се случи посоченото.
yuri написа:.... има едно транспортно късо с калай махни с поялника монтираш обратно пускаш диска и си в оркестъра.Успех!Добре дошъл!
Така е с капката против статично. Ако човека опре до там, ще му помогнем да се оправи и с това.