От мобилни телефони до цифрови камери
filip50 - помощник
След преинсталиране на компа ми изчезна блутууда.Как да разбера дали блуттуд паметта е запазена?Не приема драйвърите за него.Работя с windows7 Home Premium.
kuger - майстор
filip50 написа:
След преинсталиране на компа ми изчезна блутууда.Как да разбера дали блуттуд паметта е запазена?Не приема драйвърите за него.Работя с windows7 Home Premium.
А драйвърите инсталира ли /за блуутута/?
filip50 - помощник
kuger написа:
filip50 написа:
А драйвърите инсталира ли /за блуутута/?
Да инсталирах ги но ми показва че няма памет на блуттуд.А компа си има такава памет.
tysonlkr - специалист
Влез в диспечера на устройства и виж дали го има там със жълт удивителен. Ако го има значи не инсталираш правилните драйвери :wink:
filip50 - помощник
[quote="tysonlkr"]Влез в диспечера на устройства и виж дали го има там със жълт удивителен. Ако го има значи не инсталираш правилните драйвери :wink:[/Благодаря!Понеже съм аматьор в областа а как се влиза в този диспечер?
kosata - специалист
Много е лесно: десен клик на My computer - manage - Device manager и после гледаш в прозореца в дясно блутут устройството дали има жълта питанка.Ако има десен клик на мишката върху нея и цъкаш върху Update driver .Естественно ти трябва интернет връзка..... ,предварително се извинявам за подробното обяснение,но пишеш ,че си начинаещ !!!
ArturDent - Почти Безобиден
filip50 написа:
Да инсталирах ги но ми показва че няма памет на блуттудкомпа си има такава памет.
Я вземи занеси компютъра на някой който разбира.
Това не ти е по силите, нямаш представа за какво говориш.
Съжалявам, ако звучи грубо, но е истина.

Тема "компютри" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: