От мобилни телефони до цифрови камери
Svetoslavoff1 - майстор
Подарявам запазен 19" монитор Belinea, VGA, DVI входове, модел 101920.
Имаше нарушения в картината , при оглед установих пресъхнали кондензатори, сменени бяха и картината се възстанови. Така работи няколко месеца и беше оставен за резервен. Поради смяна на техниката е излишен.
Лично предаване във Варна, не пращам по куриер.
Ако има интерес, уточнения на лични.
MamaMy - майстор
Така изхвърлих 3 резервни монитора 19' Дел тринитрон. Перфектни, работещи и големи. Всеки вече търси тънък и лек нищо, че живее кратко. Носи на вторични ако ти се занимава. може и да вземеш 5лв.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Пусни го за продажба на символична цена и ще го отнесат. По учебник
kr1100 - майстор
Предната седмица изкарах до контейнерите 2 бр Асус 19" ЛСД работещи и след 5 мин. пр.ги нямаше
Baлepu - специалист
съб апр 12, 2025 3:45 pmn_a написа:
Пусни го за продажба на символична цена и ще го отнесат. По учебник
И като попадне на идиот да го поръча и не потърси? Не случайно казва "само лично предаване"!
Варианта на kr1100 е по уместен. Мина някъде в нета (не помня като виц ли):
Оставил човекът работеща пералня до кофата на пътя - на някой да е полезна. Минават седмица, две ... стои си. Прибрал я в двора (все пак неудобно). На другата сутрин я нямало :idea:
gogo7777 - майстор
Трифон ще го вземе, просто се притеснява :lol:
kozl - майстор
Аз два така наместих за видеонаблюдение. Мониторите безплатно, но стойките платих с парите на ЕС и труда от мен.
Е ама у форумо изглежда самораз съм у-тел ЕС, па и не съм от Варна.
chapara - майстор
нед апр 13, 2025 10:31 amkozl написа:

Е ама у форумо изглежда самораз съм у-тел ЕС, па и не съм от Варна.
Ааа, не си само ти, на мен често го намекват, ама е през тура😁😄

Anatolkin
Заглавие: Re: Нормална ли е тази цена за нов покрив?МнениеПубликувано: вт апр 08, 2025 7:54 am
Извън линия

Регистриран: ср апр 02, 2025 1:35 pm
Ама другарю Чапай, моля ви, какъв е този профански език, тук да не сме във КЕЧ-а? Метила в рикията ли ви идва в повечко или какво? Аз ва знам, вий сте хубав човек, културен, внимателен, истински ерудит, столичен домоуправител и легенда в братско Коми. С една дума образцов пийняк.

😁😄😃😁😆 :axe:

Тема "Подарявам монитор" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: