Коментари и препоръка за библиотеката към сайта.
jonathan - помощник
Здравейте,
Липсва ми схемата за вграждане и закрепване на вратата на съответната миялна заедно с необходимите части. Накратко- от магазина не могат да ми помогнат, тъй като е взимана отдавна и вече не се предлага, в нета намирам само инструкция за ползвне. До колкото разбрах панела е същия като на някакъв модел на АЕГ и закрепването на челото става с планки, въпреки че като гледам се чудя как ще стане така. Някой ако има схема за вграждане на подобен тип миялни ще ми е от огромна помощ да видя как може да се импровизира.
Mitbull - специалист
Не вярвам да ти свърши работа, но друго не намерих:

Изображение

Общо взето, щом нямаш оригиналните планки, ще ти се наложи да импровизираш. Например недозавити видии, главите на които да влязат в някой от жлебовете и да се плъзнат (гледам че и готе и долу има такъв тип жлебове, но не знам защо са в обратни посоки), а горе с "Г" образни планки, които хванеш с видии от страни:

Изображение
jonathan - помощник
Благодаря за отговора!
Като гледах отворите и жлебовете очаквах да има пластмасов шаблон, който се закрепва към челото и после се плъзга надолу и нагоре в отворите на панела но се изненадах от планките, за които ми споменаха. В крайна сметка споменах гласно вълшебното заклинание няколко пъти (грозна история), вкарах миялната, нивелирах я, закрепих я, наложих странично вратичката и отбелязах долното ниво на металния панел, свалих панела (подвид е отстрани и се захваща за самата врата на миялната отвътре което беше бонуса в случая), подравних го с маркираната линията на вратичката, прекръстих се и през него директно с винтове. Монтирах панела с вратичката обратно на миялната и взе че стана точно с равномерна фуга още от първия път. 15 минути, а иначе търся инструкции и шаблони и планки седмица ;)
hidrazin - майстор
Така е. Днешно време дори и хората в България станаха технически неграмотни благодарение на ... Те не могат да използват даже тоалетната хартия по предназначение без подробна инструкция !!!
:partyman:

Тема "монтажна схема за миялна Electrolux esl 43020" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: