Проявете вашата изобретателност.
ida - специалист
На този адрес - www.grand-illusions.com/toycollection/orange_box може да видите клипче, от което се добива по-реална представа за размерите и формата на кутийката. За съжаление не е показано как е направена.
Emerald - модератор
О, наистина е мъничка. :? Интересно, а това "копче" на кората какво е? :?
ida - специалист
vessianna написа:
Супер сте :-D . С нетърпение очаквам по-нататъшни резултати... Предполагам че и с кора от грейпфрут или мандаринки опита ще е приложим :idea:
С мандаринка няма да стане, много й е тънка кората и при опита да я обърнем ще се пропука :sad: Ама с грейпфрут сигурно може.
А "копченцето" е мястото където се захваща....хм....резенчетата на портокала от вътршената страна на кората:) Нещо не мога да го обясня :lol:
bosssii - помощник
Стефан Пуснато на: Нед Мар 04, 2007 7:58 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

bosssii написа:
Аз стигнах до тук.Сега чакам кутийката да изсъхне.

По-нагоре се каза, че кората се изпъва по калъпа обратно. Промени ситуацията докато още не е изсъхнала
Късно е...
Стефан - майстор
bosssii, решение има. Просто купуваш нови портокали, и пробваш отново :lol:
masteradmin - майстор
Ето и моята проба, но все още съм далече от истината.

Прикачен файл

P1010004.JPG
P1010004.JPG (50.07 KиБ) Видяна 8456 пъти

Прикачен файл

P1010002.JPG
P1010002.JPG (51.61 KиБ) Видяна 8456 пъти
ida - специалист
Изглежда супер! Върху какво я изпъна?
masteradmin - майстор
Чаша за чай и я натиснах с една тежка книга отгоре и след това на подовото в хола. Според мене след като се сложи трябва спец. обработка и след това здраво слънце.
iolly_ - специалист
Тъкмо мислех да си купувам кутийки за материалите, с които правя поканите..сега ме ентусиазирахте. Само д ане замеришат на портокал!:lol:

Идеята ужасно ми харесва!

Доколкото разбирам обаче портокалът трябва да го издълбая, а не да е разрязан?
Emerald - модератор
Ще замиришат. Недей! :? Опитай за себе си- и без това ще и трябва време за сушене.

Тема "портокалова кутийка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: