Software и Hardware за GSM и мобилни у-ва
nautilus33 - майстор
Това ми е ясно, не съм искал да кажа нещо друго :)
А относно второто- не виждам в сервиз какво толкова ще направят, което аз да не мога(просто не виждам смисъл да го отварям, ако това няма да погне, ако вътре е попаднало кафе+захар).
toolegittoquit - майстор
nautilus33 написа:
не виждам в сервиз какво толкова ще направят, което аз да не мога(просто не виждам смисъл да го отварям, ако това няма да погне, ако вътре е попаднало кафе+захар).
Ще помогне, ако натопиш и измиеш платката с изопропанол. За да не продължи да работи гадорията, отложена по платката, тя трябва да се измие.
bai_bradyra - специалист
Хахаха...много приказки и разсъждения без да каже галаксито кой модел е .От S6 галакси-тата по спецификация държат гарантирано половин час на метър и половина дълбочина. Пробвано със S8 в морска вода... :cool: :cool:
MamaMy - майстор
Тук обаче тинкпада е прав. Телефона трябва да се разглоби. Въобще не трябва да се разлепват никакви дисплеи. Те няма да се сменят. Маха се задния капак и вътре има две малки платки. Изглежда доста тъпо за толкова пари, ама е така. Няма как да се мие директно дори при свалена батерия защото на едната малка платка където е процесора има малка батерия запоена на самата нея за да поддържа паметта на телефона. При директно миене направо с правите електрокорозия на процесора. Не слушайте и разни специалисти които правят всичко. Или се престрашете и го отворете сами ако имате подходящите инструменти или го занесете на специализиран сервиз. Не го накисвайте в никакви течности ако не искате между двете стъкла на дисплея да си правите аквариум. Те реално стъклата са много повече, но като детайли са два разделени един от друг и между тях има разстояние няколко микрона. Там като влезе пепеляк и течност и дисплея изглежда ужасно, а реално само трябва да се изчисти, но точно тогава вече трябва разлепяне.
Напоследък забелязвам, че страшно много потребители сами си прецакват техниката. Явно поговорката за бивола е много вярна.

Тема "Залят телефон..." | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: