Software и Hardware за GSM и мобилни у-ва
Hoвoceлckи - майстор
Става въпрос за "запазена за четене офлайн". Направих регистрация за гаранция на машина от телефона. Бях в движение и реших, че готовата страница ако я запазя, няма да има проблем на по-късен етап да я принтирам. Да, ама - не. На тела (Prestigio PAP4055DUO) не мога да правя абсолютно нищо с нея. Няма никакъв начин да я отворя на компа. Синхронизирах Google да я намеря в историята от компа, но - не става. Някаква идея?

===========================
ПП - Намерих къде е файла в телефона. Но само толкова :-D Съхраняването е като "умалени картинки" под специфично разширение, за което не намерих действаща програма - THUMBDATA5--1967290299_1 File
velsi - Почетен майстор
На компютъра имаш по принцип възможност за "print to PDF". Разрови за нещо подобно в телефона. Така би могъл да свалиш този файл от телефона и да го принтираш. Това е първото което ми хрумна. Освен това щом е запазена за офлайн четене би трябвало да е свалена на телефона. Тоест трябва някъде да има записан файл с разширение .html или подобно. Потърси го. Би трябвало да е възможно да го прехвърлиш да компютъра и от там да го принтираш.
BlackBox - специалист
Можеш ли да я увеличаваш?
nikolov333 - майстор
На всички "умни" телефони има възможност за правене на екранна снимка"screenshot".. На моя натискам едновременно намаляне на звука + бутона за включване, на твоя може и да е различно. В случая това не ти помага, но е добре да го знаеш за другия път или, ако искаш да запазиш моментна снимка на екрана на телефона.. Ако намериш папката където се е записала страницата, не е проблем да се визуализира.. Потърси в "bookmarks">"saved pages"в браузъра на телефона. Това което си намерил с умалената картинка се казва "thumbnail" и се ползва за визуализиране вместо икона, но не е запазената страница..

Тема "Принтиране на запазена страница (решено - не става)" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: