• 1
  • 2
Software и Hardware за GSM и мобилни у-ва
tarlyo - специалист
webview може да го намериш при приложенията, но трябва да разрешиш да се виждат и системните. Или през магазина https://play.google.com/store/apps/deta ... id.webview - отваряш през телефона и трябва да имаш възможност за актуализиране.
Sandman - специалист
вт мар 23, 2021 5:23 pmgogo7777 написа:
Не се отваря линка...
Ако тази сутрин изпитвате необясними проблеми с работата на някои приложения за Android, проблемът не е при вас. Оказа се, че бъг в системния компонент Android System WebView причинява забиване на някои приложения при много потребители, но Google вече работи по поправка.

Компанията потвърди в изявление за The Verge, че е наясно с проблем с WebView, който причинява сривове в някои приложения за Android за част от потребителите. В сайта на Google е видно, че това засяга Gmail за Android и компанията препоръчва услугата да се ползва през браузър. Ние се сблъскахме с проблем с работата на Viber.

Има ли решение?

За щастие, има лесно решение на този неприятен проблем, докато Google се справи с него. Тъй като става дума за бъг, който е бил въведен с някои от последните ъпдейти на WebView, е достатъчно да го деинсталирате. Това съветва потребителите в Twitter и щатският отдел за поддръжка на Samsung, а и при нас Viber се оправи след тази процедура.

Google е готова с решение на проблема. Необходимо е да обновите Android System WebView до версия 89.0.4389.105 и Chrome до последното му издание. И двете са налични в Google Play.
gogo7777 - майстор
Стана работата. Благодаря и на двамата.
:partyman:
  • 1
  • 2

Тема "Проблем с приложения на Андроид" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: