Старият телефон ми се скапа и не реагира въобще на всякакво въздействие върху него по всякакъв възможен начин в домашни условия.... и купих нов - Honor 90.
На старият никога не съм правил ъпдейти.
Новият постоянно ми иска влизане в Гугъл, но аз не се давам - изключих интернета.
От няколко дена постоянно ми иска да инсталира някакви нови актуализации.
Въпросът е - след като в него вече имам телефонни номера които не са вкарани в сим картата, а са в паметта му, и нямам включване/свързване с Гугъл/интернет, където Гугъл да запомня с кой съм говорил, колко минути и може би какво съм говорил с него, какви сайтове съм посещавал... то при инсталацията на актуализациите, изтрива ли се автоматично паметта на телефона или всичко си остава както е било преди това?
Строго ли е задължително инсталацията на актуализациите?
На старият никога не съм правил ъпдейти.
Новият постоянно ми иска влизане в Гугъл, но аз не се давам - изключих интернета.
От няколко дена постоянно ми иска да инсталира някакви нови актуализации.
Въпросът е - след като в него вече имам телефонни номера които не са вкарани в сим картата, а са в паметта му, и нямам включване/свързване с Гугъл/интернет, където Гугъл да запомня с кой съм говорил, колко минути и може би какво съм говорил с него, какви сайтове съм посещавал... то при инсталацията на актуализациите, изтрива ли се автоматично паметта на телефона или всичко си остава както е било преди това?
Строго ли е задължително инсталацията на актуализациите?