Software и Hardware за GSM и мобилни у-ва
kozl - майстор
Няколко пъти ми се случва да не се сещам, че съм надвишил времето на сесията докато сътворявам дълъг пост и след бутон "прати" се появява прозорец за ново влизане.
Да ама след това поста ми празен :shock: Текста го няма :x
Некакси на лаптопа се справях с това, но с таблета не успявам.
Някой има ли идея как да възстановя текста в описания случай?
aleksnp - специалист
пет авг 09, 2024 8:42 amkozl написа:
Няколко пъти ми се случва да не се сещам, че съм надвишил времето на сесията докато сътворявам дълъг пост и след бутон "прати" се появява прозорец за ново влизане.
Да ама след това поста ми празен :shock: Текста го няма :x
Некакси на лаптопа се справях с това, но с таблета не успявам.
Някой има ли идея как да възстановя текста в описания случай?
Не можеш да възстановиш текста, но следващият път, преди да натиснеш бутона изпрати, избери написаният текст и го копирай в клипборда и ще можеш да го възстановиш от там.
Друг вариант, за писане на дълъг текст, е с текстообработваща програма. Като го завършиш, го копираш във форума.
kozl - майстор
Мерси.
Това ми е известно и го прилагам, но като се не сещам всеки път..... #-o
Винаги като се усетя, че е изтекло повече време отварям нов прозорец към форума и така проверявам дали не ме е изхвърлил. След влизане от новия прозорец мога да побликувам написаното - изпробвано. Но когато не се усетя за продължителноста, включително и поради отклоняващи фактори, като телефонен разговор и опа нема го текста.
chapara - майстор
Ми почети малко в ,,ЧЗВ"

Защо излизам автоматично?
Ако не сте избрали “Запомни ме” при вход, то форумът ще пази сесията Ви само за определено време. Това предотвратява използване на профила Ви от някой друг, който ползва същият компютър. За да останете постоянно в своя профил изберете “Запомни ме” по време на вход. Не Ви препоръчваме тази опция ако споделяте компютъра с други хора. Ако не виждате такава опция това значи, че администратора я е забранил.
Lutchezar - майстор
Винаги съм се чудел къде ги набираш тези дълги и текстове :?
На телефона кто дам бутон "назад" текстът си стои в прозореца, но не съм имал твоя проблем, а просто съм объркал нещо или някой е писал докато пиша аз.

Тема "Таблет - Загуба на набран текс при изтичане на сесията на форума" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: