Отварям тази тема, защото изгорях с 6 лв. изпращайки SMS без да съм искал.
По гадното е, че не съм осъзнал как е станало през смърфона
Вероятно търсейки в нета нещо и с някой бърз клавиш.
Обаче смъртфона е запомнил, че съм изпратил SMS съобщение до 145456.
Под информацията за SMS стои това:
Имам спомени, че излезе нежелан прозорец с реклами и опитвайки се да го разкарам от екрана на смърфона ко ли съм барнал и те ти SMS за 6 лева
А аз изходящи SMS ползвам само за синя и зелена зона, а за периода на таксуване това ми е единствения изпратен SMS по данни от смъртфона.
А има ли начин да изпращам изходящи SMS само чрез парола?
Питах във ВИВАКОМ, но от там получих отговор, че мога само да преустановя SMS-ите (входящи и изходящи), като премахна контактния номер.
По гадното е, че не съм осъзнал как е станало през смърфона
Вероятно търсейки в нета нещо и с някой бърз клавиш.
Обаче смъртфона е запомнил, че съм изпратил SMS съобщение до 145456.
Изпращате съобщение до 145456 (SMS/MMS)То нищо не съм писал, не съм набирал тези символи, но предполагам нещо ми се е показало ровейки в нет пространството и неволно съм го барнал и айде SMS
FUN cydZV7
Под информацията за SMS стои това:
Funniebox! Kliknete tuk:Погледнах в сайта - напълно непознат. Как съм се набутал там търсейки нещо в нета
https://bg.funniebox.com/?code=gdpn6w Nasladete se.
Tsena: 6,00 lv s DDS.
Za vruzka: 35924928370
Имам спомени, че излезе нежелан прозорец с реклами и опитвайки се да го разкарам от екрана на смърфона ко ли съм барнал и те ти SMS за 6 лева
А аз изходящи SMS ползвам само за синя и зелена зона, а за периода на таксуване това ми е единствения изпратен SMS по данни от смъртфона.
А има ли начин да изпращам изходящи SMS само чрез парола?
Питах във ВИВАКОМ, но от там получих отговор, че мога само да преустановя SMS-ите (входящи и изходящи), като премахна контактния номер.