Да бе страшен бисер и за това предложението е да пестим от човекочасовете за евтиния труд и малката квадратура (и то пак кофражист ни трябва за плочите) на кофражиста , ама за сметка на това слагаме претенциозни и ограничени като избор и качества мазилки където майсторите са скъпи и квадратурата е направо огромна в сравнение с кофража на вертикалите (външни стени, вътрешни стени, таван и обръщания). Остава ни успокоението че на "мострена стена" мазилката е тънка и пестим от материал 
Ето го и баса (които може да превежда да заповяда):

stivemaster написа:Тя обаче беше насочена към хора като теб и поне ти трябваше да я схванеш правилно.Еми явно съм тъпичък и не съм на твоето ниво - признавам си.
stivemaster написа: Прощавам ти обаче, да не се хванеш на басМи аз лично не разбрах баса ти. Ако се намери поне един човек от тоя форум (различен от теб и твоята възвишена логика) които да го обясни - ще се хвана.
Ето го и баса (които може да превежда да заповяда):
stivemaster написа:Баса, може да е със следните условия : (ще се изразя малко по пространно, защото за съжаление, аз съм повлиян и съпричастен като професионалист и за мен тези факти са от решаващо значение) - изпълнение на една задача или както ти казваш една РЗП с една и съща площ и остойностяване на същата, вземайки предвид че това не е просто демонстрация, а професионална дейност и (обърни внимание на следното!) ПРОПУСНАТИТЕ ПОЛЗИ са ЗАГУБА, КОЯТО СЛЕДВА ДА СЕ НАЧИСЛИ КАТО СТОЙНОСТ , нали така ?Малкия шрифт на МТел ряпа да яде