Master_Kenobi написа:[Имаше преди не толкова много години, на пъпа на София едно заведение "Хамбара". Подобна архитектура. Който се сеща за него, се сеща и за идеята ми.

Master_Kenobi написа:[Имаше преди не толкова много години, на пъпа на София едно заведение "Хамбара". Подобна архитектура. Който се сеща за него, се сеща и за идеята ми.
n_a написа:... Правите изцяло стъклена предна стена....Точно на модерна стъклена фасада ще подхождат повече изкуствени материали. В противния случай, ако се гони автентичност вместо модернистичност, на дървото, на което всички толкова се възхищаваме, няма да ходят френски прозорци или нещо от сорта.
...
Но ако предпочитате ламинат и педече вместо дърво....няма справедливоооост, няма!
- основитеВ интерес на истината, не бях се замислял за основите
- узаконяването
dito написа: И нещо важно - след като чуеш всякакви мнения във форума, вземи се посъветвай със специалист. Както беше казал някой, тук можеш да чуеш страхотни експертни съвети за плочки и гипскартон, но на теб ти трябват архитект и конструктор.
Успех.
bisermonov написа:Ето и моето мнение не съм строителен техник но къща на 100г. трябва добре да прецениш какво ще дострояваш по принцип тези къщи основите са им от камък дали ще издържат надсроика, гредите погледни ги сигурно са наядени от мушика а зада ги подмениш ми се струва невъзможно без да бутнеш стените. Да нети се наложи да правиш две къщи, допитай се до архитект или специалист успехГредите са в отлично състояние.
merakliq написа:Не знаех, че още го има! Трябва да го инспектирам някой ден.Master_Kenobi написа:[Имаше преди не толкова много години, на пъпа на София едно заведение "Хамбара". Подобна архитектура. Който се сеща за него, се сеща и за идеята ми.Много добра идея. Заведението още съществува, но колегата е от Хасково...хубаво е да се види
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: