• 1
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 45
Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
pipbel - майстор
Боксониерата

:? Абе на снимки май не е същото...понеже знам как са цветовете след боядисването. Всъщност на живо изглежда по-добре.

Прикачен файл

SS850663.jpg
SS850663.jpg (52.32 KиБ) Видяна 5500 пъти

Прикачен файл

SS850666.jpg
SS850666.jpg (79.18 KиБ) Видяна 5500 пъти

Прикачен файл

SS850665.jpg
SS850665.jpg (52.93 KиБ) Видяна 5500 пъти

Прикачен файл

SS850667.jpg
SS850667.jpg (74.47 KиБ) Видяна 5500 пъти
rulom - модератор
pipbel написа:
Детската и спалнята
На мен ли така ми се струва, или конзолата на SS850678.jpg стърчи с поне 1 см. :?
sasooooooooo - "специалист"
Интересното е, че и на мен ми направи впечателение същото.
Споко, щом е за ключ, спокойно може да се зареже конзолата с ножче до нивото на мазилката :-D
rulom - модератор
sasooooooooo написа:
Интересното е, че и на мен ми направи впечателение същото.
Споко, щом е за ключ, спокойно може да се зареже конзолата с ножче до нивото на мазилката :-D
Лошото е, че не е ключ :-D , ключовете са на 170 см. , а контактите на 120 см. :wink:
sasooooooooo - "специалист"
това да не е някакъв майтап :? Как тъй контактите на 1,2м :? А ключове на 1,7м :shock: То верно, че всеки както си иска ама... :? незнам :? Обикновенно ги правим контакти 50-60см, ключове 1-1,2м.
А това на въпросната снимка ми се вижда девиатор с този над леглото, че като си легне да гаси лампата :lol: :lol: :lol:
pipbel - майстор
това да не е някакъв майтап Как тъй контактите на 1,2м А ключове на 1,7м То верно, че всеки както си иска ама... незнам Обикновенно ги правим контакти 50-60см, ключове 1-1,2м.
Не е девиатор, а си е най-обикновен контакт.
Освен този има и още един контакт в стаята дето се подава напред, ама няма го на снимка и набитото око на rulom няма как да го забележи. Ама не е голям проблем - като монтира контактите брат ми ако не пасва - винаги със секача може да се вдълбаят малко да си дойдат на ниво кутийките, малко гипс и готово.
А относно височината - да, мойте контакти са малко по високо от стандартното, ама обяснението е прозаично - 1) - сметнал съм че така ме задоволяват да си изпълняват функцията и 2) - домързяло ме е да изкарвам кабелния канал в тухлата по-надолу( ела ти да къртиш :cry: )
Понеже Ел.инсталацията я правихме двамата с брат ми, ама той беше майстора, а аз бях чирака дето кърти каналите и върши черната работа (щото не разбирам, а и ме е страх от ток :-D )
Master_Kenobi - V.I.P.
Докторе, браво! :)
Моментът на насянето май наближава! :)

Ел. инсталацията май беше с трипроводни кабели, нали? На кои кръгове сложи ДТЗ, ако знаеш...
panalov - специалист
Всичко се е получило много добре.

Идеята за оградата е невероятна ,много ми харесва . :shock:

Поздравления
pipbel - майстор
Мерси, живот и здраве - наесен - с песен ... :cool:
Почти се отървах и от майстори вече, само 1 външна ТИ към Септември остана

ЕЛ-а - да, с трипроводни кабели е.Иначе не мога да ти дам подробности (нали писах горе че хич ме няма в тая област)
Само запомних че климатиците НЕ СА към ДТЗ, понеже не било препоръчително.
Dansaver - специалист
Евала за мерака вижда му се края, само гледай да не се разбързаш да се нанесеш, че аз с моите малки ремонти не изтрайвам да им видя края и почти всеки път правя по някоя глупост или компромис за който после съжалявам.
Пък за контактите --- на 85-90см са при мене, но електричар и водопроводчик от няколко години не пускам в къщи справям се сам /и с помощта на Направи си сам/
  • 1
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 45

Тема "Строителство - епизод 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: