• 1
  • 2
Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
rumeniak - специалист
Колеги някой ако знае или ако е правил такава къщичка да сподели. Качвам една снимка която намерих вукраински сайт. Най вече ми трябва схема ако някой има случайно :-D

Прикачен файл

pic_57_big.jpg
pic_57_big.jpg (123.33 KиБ) Видяна 8914 пъти
Matchless - специалист
Такава не, но съм правил две беседки.За каква експлоатация е предвидена, т.е. каква ще е целта?За дете да си играе или нещо друго?
rumeniak - специалист
Да за моите деца за игра
pesho - специалист
Трябва да се продават готови такива..Ако не бъркам,май съм виждал по рекламни броиури-Baumax или..
housedoktor - майстор
Не е трудна направата,но заобли всички ръбове и изшкури детайлите добре.Ето избери си план:
http://www.buildeazy.com/newplans/playhouse_6x6_6.html
Matchless - специалист
Според мен комбинирай:)Или я направи по отворена като беседка лятно време за отмора (с едно малко и шопска с приятел;) ) и за децата за игра...Например с много големи прозорци с капаци или от сорта, може да се обмисли като вариант.Или като ще се прави...мъничко по-голяма(5-6кв.) поне и едно-две походни легла да се вкарат за гости еветуално...Така и така се прави...
В смисъл лятото гости колкото за приспиване...никога не се знае...Просто идея предлагам, хем и на децата ще им е просторно а и те порастат бързо...:)Да не им отесней:)
Последна промяна от Matchless на ср юни 17, 2009 10:38 pm, променено общо 1 път.
pipbel - майстор
Мерси колега, и на мене ще ми свършат работа тези планчета
Като порасне..... кучето :-D :cool:

Прикачен файл

Resize of SS850947.JPG
Resize of SS850947.JPG (116.61 KиБ) Видяна 8871 пъти
Matchless - специалист
Кучето е много готино:)Ся за къщичката...Един познат беше почнал да прави барака за инструменти, но после реши да я направи точно такава...Идват му на гости всяка година лятото роднини за няколко дни на море.И няма свободна стая,обурудва я тази с две легла и я ползват само колкото за преспиване.Децата му също обичат да я ползват така,като тяхна стайчка си е.Та от там ми щукна, но не на всеки му трябва.Просто го споменах като вариант.
Е да, неговата е доста по голяма от тази...
ДРАГОМИР - специалист
--------------------
Последна промяна от ДРАГОМИР на чет окт 15, 2009 5:14 pm, променено общо 1 път.
ДРАГОМИР - специалист
------------------------
Последна промяна от ДРАГОМИР на чет окт 15, 2009 5:14 pm, променено общо 1 път.
  • 1
  • 2

Тема "Трябва ми идея за Детска дървена къщичка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: