Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
Manu - специалист
Здравейте,
Скоро се очертава да започвам строеж на къща в София (Връбница) на стопански начала. Чакам РС.
Помагайте за бетон възел наблизо с добри отзиви. Коректен арматурен двор с добри цени. Дървен материал.
Ако на някой са му изостанали подпори и кофражен шперплат втора употреба? Както и информация и отзиви за нов такъв или под наем.
Всякаква информация би ми била от голяма полза !
Благодаря предварително !
Да не забравиш да споделиш после снимки, как е станала къщата, имам лично интерес към района и ще ми е любопитно повече детайли около проекта ти :).
Не мога да ти помогна с въпросите, но ти пожелавам успех с начинанието!
pipilica - майстор
Ми бетонов възел има на Ломско Шосе след моста на Обеля, много бетон съм взимал от там и нямам оплакване коректни са. Арматурен двор има в село Мрамор веднага след Топливо като влизаш в селото работил съм с тях също са точни , има и преди топливо но там работят с кожа на клиента. Дървен материал за кофраж бичат в началото на село Голяновци имат и превоз, за дребни поръчки малко се мота но ако е голяма поръчката се старае, може и по поръчка да ти набичи каквото ти трябва.
Manu - специалист
Благодаря на писалите тук и на лично, поради една или друга причина не проследих темата. Строежа върви - надстрояване и пристрояване на съществуваща къща. Времето се опитва да пречи, но всичко е по план. :)

Тема "Строеж на къща" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: